Vi börjar bli bra på det här!

Igår kväll tog J och jag glassfixandet till nya höjder! Eller vi började redan i förrgår. Då gjorde vi vaniljglassarna och igår så skulle då alla de fyra glassarna få chokladöverdrag.

Knepet är kokosolja! För om man smälter choklad ihop med kokosolja så stelnar den inte förrän den kommer i kontakt med den kalla glassen.

Så i med choklad och kokosolja i en bunke, ner i vattenbad och så smälte vi allt. Sedan när det svalnat till rumstemperatur, som i och för sig var sådär +29 grader igår, så hällde vi choklad över glassarna och vips var de så här fina!

 

Och jösses vad goda de blev! Jag är inte så där värst glad i glass men dessa! Oj, oj! Så enkelt att göra och supergoda, de får fem av fem glassar!

            

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: