Saker att sakna, nr 5

Eftersom jag är väldigt rädd för hundar så har åren här i Bryssel varit bra. För här är hundarna väldigt annorlunda mot de i Sverige. De bryr sig inte om folk, vill inte hälsa och även lösa hundar går förbi mig utan att ens lyfta på huvudet. Väldigt enkelt att vara hundrädd här!

Nu är det bara att gå tillbaka till hur det var för tre år sedan och byta sida ibland, gå undan och ha uppsikt.

Annons

6 svar to “Saker att sakna, nr 5”

 1. Viktor Says:

  En välriktad spark kära mor så kommer inte hunden :) alltså en välriktad spark på ägaren som inte har vett nog att hålla in sin hund! ;)

 2. Asa Says:

  Jag som alltid tycker att det är skönt i Sverige da jag jämför med Tyskland! Här har jag alltid pepparspray och jag har full koll pa var vissa hundar finns (och dess ägare, nota bene). Belgien skulle alltsa vara ett himmelrike för mig ur hundsynpunkt.

 3. sofiainengland Says:

  Mina föräldrar reagerar alltid på att hundarna är så mycket mer väluppfostrade i London, eller kanske att ägarna verkar ha mer koll på dem. Jag tror att det beror på att det är så många fler hundar i parkerna etc, så att de inte får möjlighet att ha så mycket ‘rivir’ över ett område…eller så är det för att engelsmännen kastrerar sina hundar vilket man inte gör i Sverige, pga någon konstig anledning. Svenskarna verkar trivas bättre med att ha en massa frustrerade hanhundar springa runt…

  • Brysselkakan Says:

   Så det kanske har med kastreringen att göra? Men jag tror också det, i alla fall här, beror på hård fostran (praktiseras även på barn…). I alla fall så är hundarna mer som katter ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: