Nä, inte idag…

Denna dag lär inte gå till historian som dagen då jag körde bil som ett proffs… Började med att i morse försöka fickparkera i en allt för liten ruta, gav upp och körde därifrån. Kras….

Jo då, lyckades skrapa bakändan på en bil mot sidan på min. FAN… Kör fram, hittar en större parkering och får in bilen. Går tillbaka för att se vad den stackars bilen fått utstå. Men alltså, den var så repig och bucklig så jag inte ens kunde tyda vart jag var emot. PUH! Vår bil fick bara en rand av den vita lacken från den andra bilen. PUH igen.

In på kemtvätten för att lämna två av J:s tre kostymer (den sista ska jag lämna i morgon när jag hämtar de andra två, J behövde ju en på sig idag liksom). Nähä, då tar de inte kort och förskottsbetalning var tvång. Och jag hade inga kontanter med mig… Så iväg igen.

Nu senare i eftermiddag körde jag hemåt på en smal enkelriktad gata, möter en cyklist (jo, man får cykla mot enkelriktat här), har så mycket koll på cyklisten så jag inte ser att en bil som står parkerad längs gatan står längre ut. PANG! Som tur var så var det bara min backspegel mot den andra bilens backspegel och de fällde bara in sig. PUH!

Det blir nog ingen guldstjärna till mig idag! Men lunch med Tolken var i alla fall toppen och jag lyckades cykla både dit och hem utan att något hände ;-)

14 svar to “Nä, inte idag…”

 1. my Says:

  Ännu en punkt på listan över saker att inte sakna: att köra i Bryssel?!

  • Brysselkakan Says:

   Nä, faktiskt inte! Jag kör mer än gärna bil här men just idag var jag inte på topp! Men jag har sovit för lite ett tag, huvudvärk och starka värktabletter, ja då blev det så här.

 2. Fäldtliv Says:

  Usch! Precis sådant som jag inte vill vara med om. Jag har stor skräck för att behöva lösa försäkringsärenden på franska… Jag har jobbat idag och har nu fått mitt preliminära schema. Är undervisningsfri på onsdagar. Barnen kommer hem vid 13.15 så kanske kan vi hinna träffas en onsdag förmiddag?

  • Brysselkakan Says:

   Nu slapp jag ju allt sånt tjafs med f-bolag! Men det är också min mardröm…
   Onsdag nästa vecka i så fall för veckan efter är dagen innan allt ska packas och jag lär ha annat att göra.
   Har du fått mail om söndag? Brunch/bloggträff vid 9.30!

   • Fäldtliv Says:

    Jag vet inte om jag hinner på söndag. Jag ska se hur mycket jag hinner jobba undan på lördag. Med en man som kommit hem sent hela veckan har jag inte hunnit med allt jag borde… Jag hör av mig om onsdag när jag vet hur mycket jag hunnit jobba i helgen.

  • Brysselkakan Says:

   Så gör vi!

 3. viktor Says:

  hahaha förlåt mamma men detta finner ja lite underhållande :P love you!

 4. Asa Says:

  Usch da! Det är nog sa att om man börjar att schabbla med bil och körande sa blir man liksom mer och mer stressad och sa gar allt at pipan! Vi var ju i Sverige nagra dagar och skulle lämna tillbaks hyrbilen innan flyg fran Göteorg. Var ute i god tid; men sedan började eländet… Varenda mack tog bara kort och plötsligt star det ”kort ogiltigt” pa mitt Visa som jag använt hela tiden. Gerre kom inte pa pin pa sitt Mastercard da det ju i princip aldrig efterfragas…. En mack, tva mackar, tre mackar… Stress och stress. Till slut hittade vi en mack som tog sedlar. Innan vi fatt in alla dessa sedlar var jag i upplösningstillstand; flyget väntade ju. Under tiden hade det hunnit bli rusningstrafik med köer… Vi kastade in bilen vid flygplatsen, slängde in nyckeln och upptäckte att vi glömt lägga in fordonspapprena i bilen! I alla fall kom vi med flyget, men jag kan säga att vi hade ”ett lite upprört meningsutbyte” (milt sagt) innan dess.
  Ta du fram cykeln istället idag!

  • Brysselkakan Says:

   Fy sjutton vad stressad du måste varit! Inte avis direkt… Ang bilkörning så är det inget jag drar mig för, absolut inte! Men idag blir det cykel för jag håller mig i centrum idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: