Måste nog förklara mig

Efter gårdagens inlägg om min bilkörning måste jag nog förklara mig lite!
Alltså… Jag anser mig köra bil mycket bra, det får jag också höra av personer i min omgivning, faktiskt mest från män. Att jag kör som en karl!

Drar mig inte för att köra bil och har aldrig ens tänkt tanken att jag inte skulle köra här i Bryssel, ger mig ut i rusningstrafik, trånga gator och har blivit enormt bra på att backa in i trånga parkeringsplatser (det finns ingen annan lösning då parkeringen i vårt garage inte lämnar mycket plats mellan bil och stolpar…).

Kan bli stressad om jag inte hittar men med GPS, karta och ett fantastiskt lokalsinne så löser jag det också. Det enda som kan få mig att tänka om är väl köerna då, ibland så tar jag andra färdsätt enbart för att det är så himla tråkigt att sitta fast i den trafik som ofta råder i Bryssel, det som borde ta 20 minuter kan ta 2 timmar!

Gårdagen då? Ja, ingen höjdare direkt! Fruktansvärd huvudvärk och hög på värktabletter, kanske jag skulle ställt bilen hemma?!

2 svar to “Måste nog förklara mig”

  1. Tina Says:

    Hahaha. Jag har också blivit en fena på att ratta vår breda bil. Eftersom jag övade genom att köra på Greklands ojämna, smala gator utan att krocka eller skrapa i. Sveriges vägar och parkeringar är som en dröm i jämförelse…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: