Kan man göra så?

I över tre år har det i headern på min blogg stått To Brussels and beyond men nu, när vi snar flyttar tillbaka till Sverige, känns det snart inte riktigt som den texten stämmer längre.

Så kan man byta texten? Självklart vet jag hur man byter texten, det är inte det jag menar! Utan kan man byta texten på sin header bara så där? Eller blir ni läsare upprörda då? Själva adressen till bloggen blir ju den samma. Och jag kommer förbli Brysselkakan!

Eller ska jag helt enkelt starta en ny blogg och låta denna vara kvar men inte skriva mer här utan bara på den nya?

Hur tänker ni och vad tycker ni?

Annons

12 svar to “Kan man göra så?”

 1. Asa Says:

  Nu ska du inte krangla till det mer än nödvändigt! Vi som läser här vet ju hur det ser ut; för nya läsare kan det ju finnas nagon uppdatering. Jag ser att du har ändrat till ”….och sedan flytta tillbaka till Sverige igen…” och det säger ju det mesta, eller?
  Da jag läste ditt andrainlägg kom tanken att du kanske startar en ” smink- och modeblogg”! Dagens frisyr och makeup kanske? Det skulle väl vara nagot helt nytt fran din sida.

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Frisyr- och makeup blogg! Vore ju enkelt för jag skulle ju bara behöva ta två bilder: en sminkad och en osminkad och så kunde jag ju återanvända dem om och om igen!
   Men seriöst: Jag tänkte med att byta texten ”To Brussels and beyond” mot något helt annat.

 2. my Says:

  Instämmer med föregående talare – varför krångla? Jag hade behållt samma blogg och kanske eventuellt ändrat headern om jag kände mig lite pysslig en dag. :)
  Om det nu inte är så att du vill ha ett ”clean break”, för då kan det kanske kännas skönt att göra helt nytt och börja ny blogg. Men, som sagt, det är ju mest krångligt… :P

 3. Asa Says:

  To Strängnäs and Beyond! Later superglamoröst!

 4. Christel Says:

  Klart att du kan! Bloggen växer ju och förändras med dig. Det är ju det som är det fina i det hela. :)

 5. Camilla Says:

  Behåll namnet tillsvidare tycker jag. Kanske för alltid. :) För om du känner likadant som jag gör för Holland (och Maastricht/Mheer), så kommer Bryssel alltid att finnas kvar som en varm punkt i ditt hjärta. Och du kommer ofta att koppla ihop saker och ting i dina inlägg tillbaka till händelser/minnen därifrån. Då passar ju namnet To Brussels and beyond fortfarande jättebra tycker jag! Att ni flyttar tillbaka till Sverige igen framkommer ju i underrubriken. So keep it as it is tycker jag.

  Jag nämner fortfarande Holland i olika sammanhang, nästan varje vecka, trots att det blir sju år sedan vi flyttade tillbaka nu i slutet av september. Så jag lever nog delvis kvar där ännu. :)

 6. Tina Says:

  Och eftersom jag personligen gillar att krångla till det så har jag bytt blogg vid varje förändring i livet. Och jag har ändrat riktning fyra gånger sedan 2008… ;-) Men som bloggläsare föredrar jag att du stannar kvar på den här bloggen. Inte för att jag hjälpte dig med denna kommentar. Hahaha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: