Sånt har jag inte tid med

Morgonens inlägg skrev jag redan igår kväll. När jag inte visste, bara trodde mig veta, hur dagen skulle bli. Och ibland blir ju inte saker som man tror.

J vaknar och mår inte bra, han stannar hemma. Jag får oceaner av tid på morgonen eftersom jag gick upp straxt innan sex för jag trodde jag skulle köra honom till skolan innan mitt läkarbesök.

På väg till läkaren inser jag att mitt mobilabonnemang stängts ner… 11 dagar tidigare än begärt. Jag kan alltså inte ringa, inte ens ringa och klaga! Ta emot går bra. Som tur är så sk jag ju träffa Tolken så via hennes mobil ringer jag relocation-damen som i sin tur ringer operatören och är lite arg på dem, hon är bra på sånt!

Så någon gång under morgondagen ska de ha ordnat det, inte tillräckligt snabbt tycker relocation-damen men tydligen går det inte påverka genom att var arg!

I alla fall så får mina ben lite mer laser (AJ!) och Tolken och jag fikar! Väl hemma igen konstaterar jag att J är superförkyld… Så nu ska jag bara låta bli att bli smittad för sånt har jag INTE tid med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: