Märkligt

Kollar på de senaste dagarnas statistik för min blogg. Och lite märklig är det för antalet besökare från Italien är stort, väldigt stort! Så antingen så har jag många nya läsare från Italien eller så är det någon i Italien som bestämt sig för att läsa igenom hela min blogg. Just det sista har hänt förr, fast inte från Italien då ;-)

Märkligt…

4 svar to “Märkligt”

 1. Margareta Caligiuri Says:

  Kära Brysselkakan! (jag skriver så för jag tycker att jag känner dig ganska väl vid det här laget). Jag undrade just när du skulle kolla statistiken – jag har nämligen gjort precis samma sak som en annan läsare, har läst hela din blogg från början. Eftersom jag själv bott utomlands /Italien/ i större delen av mitt liv tycker jag det är roligt att läsa vad andra utlandsboende kvinnor (tjejer?damer? hittar aldrig rätt ord) upplever och hur de reagerar på livet i ett annat land, och jag hittade din blogg av en ren slump. Och blev fast! Så jag säger som dina bloggvänner: du får absolut inte sluta skriva bloggen! Det skall bli jättespännande att läsa om det nya livet i Sverige – för när man kommer hem till Sv igen så är det mycket som har förändrats, inte minst man själv! – Två saker vill jag nämna: 1) jag njuter av din obändiga livsglädje som pallar för både hälsoproblem och andra svårigheter; 2) du är verkligen suverän på att organisera upp vardagslivet för hela familjen (banker, el-tel-gas, resebokningar ja allt det vi kan läsa om i din blogg). Lite avis på den talangen faktiskt!
  Varma hälsningar och lycka till!
  Stella

  • Brysselkakan Says:

   Aha! Misstänkte väl att det var så! Men oj så ambitiöst att läsa HELA bloggen!
   Och jag blir så smickrad av dina ord! Tänker lite att det kan väl inte vara jag som är så bra!
   Välkommen hit och gör gärna lite fler avtryck här ;-)

 2. Margareta Caligiuri Says:

  Kan lova att jag kommer att fortsätta följa dig dag för dag. Det är faktiskt första gången jag lämnat en kommentar på en blogg!
  Ha det bra!
  Stella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: