Livet går vidare

Idag är sista dagen innan flytten. I morgon bitti kommer flyttkillarna och börjar packa och på fredag lastar de. Sista dagen innan kaoset börjar med andra ord!

Så från i morgon bor vi med våra saker i resväska eller i bilen och på hotell. Det vi inte får med i bilen lär det ta ett tag innan vi hittar om man säger så ;-)

Så för att markera detta avstamp i vårt liv byter jag idag också header på bloggen. Har velat fram och tillbaka hur och vad jag skulle göra med bloggen och så här blev det! Och ni kan vara lugna, jag ska inte sluta blogga. Så vad tycks?

För livet går ju vidare och det känns rätt OK faktiskt, jag ser fram emot att flytta in i vårt hus, att välja färger och måla väggar och göra om köket lite. Om jag bara kunde ta med mig lite av Bryssel också… ta med mina vänner…

Inser att det nog kommer vara dagar som känns tunga men också dagar som känns väldigt bra! Nya saker att utforska, bibliotek att besöka och det lär jag göra ofta! Nya vänner att få och det kommer bli bra! Eller hur?! Säg att det blir så…

Annons

14 svar to “Livet går vidare”

 1. Karin Says:

  Det kommer att bli superbra!

  Det känns nästan alltid vemodigt att flytta men min erfarenhet säger mig att man snabbt kommer över sin gamla stad och hittar nya saker man gillar med den nya. Fokusera på allt roligt som kommer med flytten istället för vad som fanns i Bryssel. Bryssel finns ju alltid kvar och jag tror inte att det egentligen är själva staden du kommer att sakna utan mer livet du hade där. Det finns ju inget som stoppar dig från att leva samma liv i en annan stad.

  Kram

 2. Kattis och Grabbarna Says:

  Den nya headern är super snygg! Hur har du fått till den? Vilka program använder du? Har du ett PRO-tema på bloggen där du kan påverka massor själv? Oj, många frågor… Jag ser framemot att dölja ditt ”nya” liv hemma i Sverige, att få läsa dina tankar och reflektioner över er hemflytt.

  • Kattis och Grabbarna Says:

   Jag menade så klart ”FÖLJA”!!!

   • Brysselkakan Says:

    Tack!
    Bilden är gjord i Photoshop, tejpen hittade jag som pensel att ladda ner till programmet och den röda texten är skriven för hand av mig med hjälp av J:s ritplatta, suveränt verktyg! Så ingen Pro-version, bara gedigna kunskaper!

 3. Lena Says:

  Livet går vidare :-)

  Tungt just nu med flytt och separationsångest men nya spännande saker väntar runt hörnet, nytt hus att inreda, nya vänner, nytt liv!

  Med weekendresor så kommer du att hålla kontakten med dina vänner & livet i Bryssel :-). Skype är ju också ett fantastiskt sätt att hålla kontakten, min dotter bor ju i Bryssel och många långa samtal blir det ;-). Visar varann vad vi köpt, gjort om osv. och grannarna undrar säkert vad jag håller på med när jag ibland går omkring i trädgården med datorn och pratar :-)

  Det kommer att bli bra!

 4. Annika Says:

  SNYGG header och så BRA och KUL att du bloggar vidare. Jag ser fram om att läsa hur det kommer att bli med återanpassningen (tror det blir toppen för dig då du väl ”landat”).
  Förstår vemod och melankoli nu. KONSTIGT vore det om du inte kände så…Du har ju levt och tyckt om ditt Bryssel…

 5. my Says:

  Snyggt! :) Kramkramkram (sorry för kort meddelande, är mellan matning och bebisbad, full rulle)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: