Smickrad!

Minns ni att jag misstänkte att någon läser igenom hela bloggen? Och jo, så var det! Och sedan skriver hon så fina och värmande ord om mig! Blir glad och funderar på om det verkligen handlar om mig ;-)
Det är just sånt här, och alla er andras kommentarer, som gör det värt att blogga! Tack Stella!

”Kära Brysselkakan! (jag skriver så för jag tycker att jag känner dig ganska väl vid det här laget). Jag undrade just när du skulle kolla statistiken – jag har nämligen gjort precis samma sak som en annan läsare, har läst hela din blogg från början. Eftersom jag själv bott utomlands /Italien/ i större delen av mitt liv tycker jag det är roligt att läsa vad andra utlandsboende kvinnor (tjejer?damer? hittar aldrig rätt ord) upplever och hur de reagerar på livet i ett annat land, och jag hittade din blogg av en ren slump. Och blev fast! Så jag säger som dina bloggvänner: du får absolut inte sluta skriva bloggen! Det skall bli jättespännande att läsa om det nya livet i Sverige – för när man kommer hem till Sv igen så är det mycket som har förändrats, inte minst man själv! – Två saker vill jag nämna: 1) jag njuter av din obändiga livsglädje som pallar för både hälsoproblem och andra svårigheter; 2) du är verkligen suverän på att organisera upp vardagslivet för hela familjen (banker, el-tel-gas, resebokningar ja allt det vi kan läsa om i din blogg). Lite avis på den talangen faktiskt!
Varma hälsningar och lycka till!
Stella”

Annons

4 svar to “Smickrad!”

  1. My Says:

    Det är ju det jag sagt hela tiden: du inspirerar! :) hoppas du haft en bra dag. Tack för fina bilder, det ser ut att vara ett riktigt fint ställe ni hittat. Jag ser fram emot att se vad ni gör med det.

  2. Karin Sjögren Says:

    Underbart..kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: