Intressant!

Igår kväll var vi på ett intressant möte. Några hundra meter från oss ligger en gammal lokal, det har varit ett snickeri och där har tex alla lister och dörrar i vårt hus tillverkats en gång i tiden.

I alla fall så är denna lokal nu köpt av fyra mycket kreativa personer. Deras tankar och idéer om lokalerna presenterades för oss som valt att komma till deras möte. De kallar sitt projekt Facienda.

Och de har mängder av idéer! Lokal att hyra för fester, musikevenemang, tillfälle för kurser, utställningar mm. På sikt ska en restaurang öppnas, ett lokalt bryggeri av öl startas och massor av annat.

Väldigt kreativa personer med mängder av tankar och ett enormt stort närverk. Detta ska bli spännande att följa och, om vi vill, vara en del av.

 

Annons

4 svar to “Intressant!”

 1. My Says:

  Vad roligt! Låter som det är besläktat med projektet vi höll på med i Belgien. :) Underbart när folk kommer ihop och skapar mötesplatser sådär. Mysigt.

 2. petchie Says:

  Vad spännande! ÄR det något som du / ni känner att ni skulle vilja engagera er i? Hur är det annars på ”er” ö, finns det några affärer eller är det ett renodlat bostadsområde?

  • Brysselkakan Says:

   Ja, kanske på sikt, vi får se. Vi har ju en vind och en nedervåning hos oss att ta tag i.
   Mest bostäder, företag och skolor här. Det finns en pizzeria men den har vi inte testat än. Nä, annars får man ta sig över bron in till stan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: