Jag letar

Ikväll kommer T hem. Det innebär också att jag från i morgon inte har tillgång till bil mer… Nu har vi bara en bil och den har ju T dagligen till jobbet.

Vår tanke var att klara oss med en bil men den tanken har vi väl gett upp rätt rejält.  Så nu letar jag bil. Något litet, bensinsnålt, gärna automat, billigt försäkring, massor av utrustning och max kring 30 000 kr.

Tips?

Annons

8 svar to “Jag letar”

 1. Sofia Says:

  Förstår att det är svårt när ni bor på mindre ort att bara klara er på en bil. Tyvärr har jag inget att tipsa om då jag inte kan något alls om bilar,,,,men lycka till!

  • Brysselkakan Says:

   Tack, som tur är så är jag gift med en man som en gång för länge sedan utbildade sig till bilmekaniker och kan det där med bilar! Jag går mer på om den är fin ;-)

 2. petchie Says:

  O letar bil åt mig och V ;-) Han är inne på en liten Mercedes men jag förstår inte varöfr det ska vara en sådan ”dyr” bil!? (och så tänker jag bara på det där svenska älgtestet då den lilla Mercedesen välte, även om jag vet att att tyskarna fick göra om bilmodellen efter det testet.
  Jag har inte invigt cykeln än men en cykelpump är inhandlad!

 3. Annika Says:

  LYCKA till! Förstår så VÄL att du måste ha en bil.
  För oss är det ett måste med två bilar. OCH jag förstår att det ofta är så i mindre städer i sverige också.

 4. Asa Says:

  Ja, bil är liksom guld om man inte bor mitt i city….. Jag har ju en ”stor” bil, men tenderar att ta nagon av de ”sma” da jag bara ska göra ärenden e.d. Parkera gar snabbare, det känns om om man kommer fram bättre etc. Tror nog att du kan hitta nagot ganska najsigt för det priset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: