Inför helgen och vånda över krokar

Nyss anlände sista pusselbiten inför helgens byte av kök, det vill säga bänkskivorna. De där svarta! Så om bara tid och kraft håller och inte för mycket strul uppstår så har vi kanske nytt kök på söndag. Som tur är så anländer svärfar i kväll, det är han och T som sk fixa och jag ska bara lägga mig i och få allt precis som jag vill och tänkt mig ;-)

Just nu funderar jag på mina adventsstjärnor. Har två stora vita i papper och inser att de inte ser så stora ut i mina fönster men rätt OK ändå. Nästa problem är då upphängning och el. Vill ha en i trapphuset, i det stora fönstret mot gatan. Och där kan jag helt glömma det där med belysning, vi har ETT eluttag i hela trapphuset och det sitter en våning för högt upp. Men jag hänger nog upp stjärnan ändå och pimpar den kanske med en batteridriven slinga då och då. Den andra tänkte jag ha i vår hall eller i ett fönster vid vårt matbord och då uppstår återigen problem med el och upphängning. Har inga gardiner så det går inte att gömma sladden och så måste en krok upp. Och där får jag ångest! Ska jag verkligen göra hål i den släta fina väggen? Ska verkligen en krok hänga där permanent? Ja, ni hör ju! Stora problem liksom ;-)

I alla fall, som ett steg mot en eventuell lösning, har jag börjat måla olika krokar i de tre olika kulörer det kan bli tal om.

Sedan vill jag också ge årets första riktiga snöfall en guldstjärna! För det ligger kvar! Och det lär det nog göra så himla kallt som det ska bli framöver…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: