Dagens planer

Idag töar det ute för andra dagen, lite trist när man ser att det ska bli så där himla kallt igen snart. Lite meningslöst att snön försvinner då. Ja, ja det blir ju som det blir med sånt!

Läser att många är upprörda över att Petra Mede ska leda Eurovision Song Contest och vad tycker jag om det valet?
Alltså hon kan vara lite för mycket i komiker-sammanhang men tjejen är smart och jag tror hon kommer fixa detta galant! Tror hon, ska man säga mognat, hon har ju blivit mamma och det vet ju alla att då händer saker! Jag tror det kommer funka väldigt bra!

Idag ska jag försöka få tummen ur och åka till Eskilstuna, lite olika saker som behövs fixas och vore skönt att kunna stryka dem från listan. Sedan måste jag hitta en frisör till J, han är så långhårig att det väl är tur att han har skäggväxt annars skulle han se ut som en tjej ;-)
Sedan återstår att få honom dit… doktorer, frisörer och andra som behöver ta i honom ligger inte högst upp på hans lista om man säger så!

Men lite lunch måste  jag ha i magen innan jag far så dags för det!

Annons

6 svar to “Dagens planer”

 1. Annika Says:

  Jag läste i tidningen att det skulle bli hon. Trodde att det skulle bli Sarah D Finer, men inte då.
  Petra M blir säkert bra.
  Vi har extremt milt idag och imorrn, 16 och 21 grader.
  Jag undrar också vad meningen är bakom det?
  Suck ;-)

 2. petchie Says:

  Samma har, to efter rejal kyla och sno for att vara Bryssel.. Far se hur det blir i februari, forra aret hade vi ju -15 i februari.
  Jag bryr mig egentligen inte pa Eurovision aven om O och jag ju traffades pa en Eurovision fest for 8 ar sedan i var! Men jag blev sur nar jag laste i Aftonbladet att valet av Petra Mede blev ifragasatt for att hon ar nybliven mamma. Halla, vilket arhundrade ar vi i? Nyblivna pappor skulle aldrig bli ifragasatta… Laste att hon pratar engelska, franska och spanska / BRA!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, februari förra året var det svinkallt… Hoppas ni slipper det men vi ska tydligen också få kyligt i februari, värre än januari… VILL INTE!
   Tror Petra Mede kommer göra det bra och varför skulle det inte funka bara för hon fått barn? Löjligt!

 3. Karin Sjögren Says:

  Har J aldrig funderat över att ha långt hår i svans ev. som R? Jar tror också att Petra kommer att göra det hela bra, hon kan säkert vara seriös när så krävs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: