Mitt i prick

När jag läste ett inlägg hos Miss Marie idag insåg jag vad det är som fattas i mitt liv, vad det är som gör att jag hela tiden känner en saknad efter något som jag fram tills nu inte kunnat sätta ord på.

För när jag läste Sofias kommentar kom jag på det!
”…jag älskar att bo i storstan för det finns alltid något att upptäcka. Det är väldigt lätt att underhålla sig själv på det viset, man kan bara gå på en promenad så kanske man ser något nytt – underbart.”

Det är just detta jag saknar, att kunna gå eller cykla runt i stan, vika in på en gata jag inte varit på innan och upptäcka något nytt. Visst, jag har inte undersökt hela Strängnäs än och jag ska verkligen ta och göra det när jag kan cykla runt ute igen (om bara den förbaskade snön vill försvinna), men jag inser också att det aldrig kommer bli samma upplevelser som i Bryssel.

6 svar to “Mitt i prick”

 1. Sofia Says:

  Jag förstår att du saknar det och att Strägnäs inte är samma sak sim Bryssel. Stockholm ligger ju ganska nära men det blir ju ändå till ett projekt om man måste tag tåget eller köra bil en lite längre sträcka….
  Snart smälter nog snön, våren är på g även om det inte känns så…

  • Brysselkakan Says:

   Nä, absolut inte samma sak… Och precis som du skriver så ligger STHLM lite väl långt bort för spontana infall. Men jag får ge mig till tåls till våren är här! Och så finns Västerås och Enköping på listan av saker att utforska.

 2. Johanna - Tillvaron.se Says:

  Och jag är precis tvärt om. Jag utnyttjar inte alls det faktum att det finns hur mycket som helst att titta på i Stockholm. Jag längtar istället ut till landet och åkrar och små grusvägar. Jag är väl för mycket lantis…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: