Dunkilidunk

Jaha, är jag frisk nu?
Nja… Har faktiskt gått PW både igår och idag och det har funkat bra. Men misstänker att det sitter lite väl mycket snor uppe i bihålorna men sakta sakta blir även det bättre.

Tyvärr ger detta huvudvärk av modell helvetet… Igår var allt annat än en kul dag om man säger så.
Och idag? Kanske något bättre ändå. Satsar på att vara pigg senast fredag, då kör vi igång med köksbytet och då bara MÅSTE jag orka jobba hårt! Vilket jag faktiskt ser fram emot, ska bli kul att jobba intensivt ihop med sönerna och det lär bli rejält med skratt!

Nu: Mot Willys, mat måste vi ju ha i helgen och jag måste hinna förbereda så det går smidigt för inte vill jag stå och laga mat när det ska skruvas kök. Och det krävs lite tänkande att få ihop mat till oss: den ene gillar inte vissa saker och nästa inte andra samt att vi bara kommer att ha ugn att tillgå med säkerhet. Även om hällen nog är på plats på lördag så tänker jag inte räkna med det utan utgå från att det blir mat i ugnen.

Annons

4 svar to “Dunkilidunk”

 1. Eva AB Says:

  Gå till apoteket och köp sinova. Funkar jättebra på igenkorkade bihålor. Jag kör alltid med Sinova när jag är förkyld och får ont i skallen. Lycka till med köksbytet. Ni har ju vanan inne nu :)

  • Brysselkakan Says:

   Ska lägga det på minnet. Kör med dunder tabletter från USA och de fungerar skitbra, tror huvudvärken är en kombination av lite av varje om man säger så!
   Och jo, vi har vanan inne att byta kök!

 2. Johanna | Tillvaron.se Says:

  Haha, det där känner jag igen. Några liter snor sitter där och trycker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: