Sista helgen

Så var det fredag igen och sista helgen med J boende hos oss. Känns verkligen konstigt men blir nog hur bra som helst, han är enormt peppad och vi packar och fixar.

Men tomt lär det bli, ingen tvekan om det. Men vårt mål har alltid varit att fostra självständiga söner, som tar ansvar och klarar sig bra  livet och detta är ju bara ett steg i den riktningen!

Fredags som sagt och inga speciella planer för dagen. Sov lite längre än vanlig men med värsta mensvärken hela natten behövde jag nog det! Skulle verkligen vilja träffa den där skolsystern jag hade en gång i tiden, hon som sa att mensvärk blir bättre när man fött barn. Stämmer ju inte alls och tyvärr är det oftast tvärtom… och det kan jag intyga.

Nog om det! Har gått PW, stretchat och nu dags för dusch. Sedan ska jag svara på lite mail och få upp sonen. Han somnade lite sent igår för är man glad i snooker och det är WM på live-sändning, ja då tittar man ju! I helgen lär det bli mer för T och J har planerat att de vissa matcher ihop.

Sedan kom jag nyss på att jag fyller år om mindre än en vecka… På önskelistan? Ja du… Just nu kan jag inte komma på något kul alls men presentkort på IKEA, HappyHomes, Colorama eller annan färgbutik funkar! Har ju snart ett helt rum att göra om till kontor till T och mig.

Så hur ser din fredag ut?

PS Verkligen ingen som vill skriva av sig???

Annons

4 svar to “Sista helgen”

 1. Annika Says:

  OJ en svår dag idag då, men samtidigt rolig. Så kul för J att flytta, OCH även för er att han är så taggad.
  Jag hoppas att ni kommer att bo ganska nära varandra.
  Jag har aldrig haft ngn mensvärk, inte PMS heller. Jag vet, shoot me :-)
  Förstår att det är jobbigt som fan. Jag ska gå ut på PW, Peter o jag ska ut o äta lunch, ikväll ska vi Xanadu på skolan där min K har en roll.
  SÅ ser fredagen ut.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, kul men också lite vemodigt. Vi kommer ju inte bo så nära, vi i Strängnäs och han i Växjö. Men med sin bror i samma hyreshus!
   Aldrig mensvärk? AVIS!
   Hoppas ni får en fin fredag ihop!

 2. Asa Says:

  Hos oss är det precisomvänt; ”minstingen” ringde precis och berättade att han satt pa taget för en veckas oväntad ledighet. Mysigt för oss. Annars gar Helgen at till jobb, lite bygge (naja, maken bygger) plantera blommor (sa langt sträcker jag mig) och en konsert i kväll (för den goda sakens skull). Annars ska vi ta det lugnt da maken sedan är i London i veckan för genteknik-föredrag.
  Ha en bra helg, och du,Växjö ligger inte i Alaska. F.ö. har jag världens socialaste faster och kusiner i Växjö om nagot inte funkar!

  • Brysselkakan Says:

   Låter som en ändå rätt bra helg. Här räfsas (T och inte jag) alla löv upp! Grillen är utsläpade och det blir grillat idag!
   Nä, Växjö ligger inte så långt bort men J är som han är och lär inte åka hem så ofta. Som tur är så finns ju ena brodern i samma hus!
   Plus att vi ju bott där i nästan 10 år och har många vänner som skulle rycka in vid akuta saker och farmor och farfar bor bara dryga timmen bort. Det löser sig! Och tack för din omtanke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: