Hemresan

Redan när vi flög till US hade vi tankar på att försöka uppgradera våra biljetter hem. Sedan glömde vi det för att komma på det dagen innan vi skulle flyga hem. Och då kunde man inte längre fixa det via SAS:s hemsida… Ja, ja vi bestämde oss för att kolla när vi väl checkade in.

Så 22 timmar innan loggar jag in för att checka in och givetvis ska vi inte sitta ihop denna gången heller… Hur svårt kan det vara att matcha två personer med samma efternamn? Eller blir det så här när man inte bokar via SAS och istället använder en site med låga priser men ändå SAS? Och inte kunde vi uppgradera där heller.

Så vi åkte till flygplatsen i god tid. Ute var det varmt… 97 Fahrenheit vilket blir +36 Celsius!

Varmt

Körde lite fel bland bostadsområden vid Newark, tankade bilen och såg en man tvätta sin limo i hettan.

NY1

NY3

Lämnade hyrbilen, klagade på GPS:en som strulat rejält till och från och slapp betala för den. Och så på flygplatståget till terminal B.

Ikea

Spanade in IKEA på håll. Så checkade vi in och T vifta lite med sitt guldkort på SAS!
Och efter lite om och men fick vi med hjälp av bonuspoäng sitta i economy extra men inte bredvid varandra utan en av oss vid fönster och en av oss i mitten på mitten raden men båda på samma rad.

Lounge

Och så hamnade vi i SAS loungen, den fick vi tillgång till via det där guldkortet. Läste svenska dagstidningar och åt gratis mat.

Så väl på planet frågade vi den som satt bredvid T om hon kunde tänka sig byta. Nej, det ville hon inte. Nähä… Men så kom en yngre kille som skulle sitta bredvid mig och han bytte utan att blinka!
– Klart ni ska sitta bredvid varandra, var hans svar!
Tack för det!

Ben
Och så satt vi på den första raden vilket innebär oceaner av benutrymme! Och jo, det är raggsockar jag har på fötterna!

T

Och som vanligt så jobbade T tills datorns batteri satte stopp.

Abba1

Sju timmar och trettio minuter flygtid och max trettio minuters sömn senare landade vi vid 07.10 på Arlanda och spanade på reklam för ABBA-museet medan vi väntade på våra väskor. Väldigt rolig film med bland annat Robert Gustafsson och Sisela Kyle och jag har försökt hitta den men inte lyckats.

Abba2

Den här bilden gillar jag skarpt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: