Och katten bet

Dagen efter.
Och hon som var lika nykter som alla barn igår vaknade med dundrande huvudvärk.
Kan tyckas orättvist men jag vet de som lär ha ännu mer skallebang idag ;-)

När J och jag anlände till firandet i går var de i full gång med dans kring stången, svårt att säga om barnen eller de vuxna gillade det bäst!

Dans

Värden för kvällen, J, en mycket kär vän till T och mig. Nästa år är det 25 år sedan han kom in i vårt liv och blev T:s allra trognaste och bästa vän. Vi gillar dig J! Och din härliga sambo och dina fina döttrar!

J

Medan en del av oss klämde i oss en massa godis roade sig andra med en mycket hård match i solskenet.

Boll

Givetvis grillades det massor av kött. Och måste erkänna att jag finner det lite komiskt att de där männen, som knappt sätter foten i köket till vardags, helt plötsligt förvandlas till matlagningsexperter! Och framför grillen ska inte vi kvinnor stå, nej där härskar de. Nu skiter jag i det och tar min plats rätt rejält där, ögonbryn höjdes men ingen fick styra över våra köttbitar! Så tjejerna fixade sallad, dukade och stökade i köket och jag grillade men killarna på altanen.

grill

Sedan bänkade vi oss, stora som små, och åt massor, skrattade, drack och hade det bara underbart i kvällssolen.

Barn

Vuxna

Så sitter vi där när det plötsligt hörs hundskall i skogen. Eftersom matten till två hundar sitter vid bordet tittar ju alla på henne. Men nej, hävdar, hon. Deras hundar är i husbilen. Skallen fortsätter och till slut rusar hon och vår värd ut i skogen. Och jo, hennes ena hund hade via ett halvöppet fönster hoppat ut när värdens katt Jonas gått förbi och så var jakten igång.

Hand

Och kan meddela att snälla beskedliga katten Jonas gick lös på sin husse rejält innan han var infångad och hunden var tillbaka i husbilen.

Sedan blev myggen för elaka, vi flyttad in och vissa slocknade i soffan.

Fiffi

Och vid halv två slocknade även jag hemma i min sköna säng.
Vi hade en härlig kväll med kära vänner och nya bekantskaper!

Annons

4 svar to “Och katten bet”

 1. My Says:

  Konstigt, jag körde i går och var därför aldeles spik nykter även jag och jag vaknade med huvudvärk, som sedan utvecklades till årets första (och enda?!? Hoppas hoppas) migränattack. Har precis kravlat ut ur dimman efter en dag i helvetet… Ochmmaken som avnjöt både nubbe och diverse andra förfriskningar mår prima. Inte ok.

  Vad trevligt att ni bade en bra midsommar iaf! :)

  • Brysselkakan Says:

   Vad gjorde vi för att förtjäna det???
   Hoppas du mår bättre, min huvudvärk har minskat men är så himla seg men kan ju bero på att jag inte somnade förrän vid 2-tiden.
   Hoppas du hade en bra midsommar!

 2. Annika Says:

  USCH vad trist med huvudvärken. FY och USCH!!
  Sedan håller jag helt med dig om grillande män, det är komiskt. OCH männens domän. Ungefär som att de känner att där ska de stå och grilla det de ”nedlagt i naturen” till sin familj. Så haltande, och så skrattretande.
  OCH de flesta verkar helt köpa att det ÄR männen som ska grilla. Sen är det komiskt att männen får all cred fastän de stekt på det kött som fruarna marinerat, gjort såser till, gjort tillbehör till etc. DE har grillat det, och sen går all cred till dem.
  Sånt retar mig :-)
  Faktiskt.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, visst är det märkligt med män och grillning?! Och sedan tycker de att det är otroligt märkligt att det är JAG som grillar i vår familj men vi vill kunna äta köttet också och min käre man må vara bra på mycket men inte att grilla för han är för social och glömmer bort vad han håller på med ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: