Den fick stanna hemma

Igår eftermiddag for vi till Barkaby. På schemat stod Dormys för inköp av eldriven golfvagn till maken och IKEA för inköp av roligare saker!

Och alla de som brukar gnälla att det alltid blir dyrt på IKEA så kan jag bara säga att det ALLTID blir dyrare på Dormys… och inga roliga saker heller om man frågar mig!
Men T var nöjd och det blir säkert hans rygg också. Han bär alltid sin bag men när han ofta spelar tävlingar med 36 hål så kan det nog vara smart att ha en elvagn istället. Ryggen tar rätt mycket stryk av att kånka runt en tung bag i flera timmar.

Och på IKEA hittade vi det jag vi skulle ha också och sedan for vi hem med ett stopp för mat på Chop Chop i Enköping.
Och nu vore det ju väldigt kul för er att se lite bilder från denna eftermiddag men se det får ni inte för jag tyckte tydligen att det var smart att lämna min iPhone hemma på köksbänken.

4 svar to “Den fick stanna hemma”

 1. Johanna | Tillvaron.se Says:

  Så trevligt. Jag tycker det är lite trist att bo i Stockholm då man inte behöver göra de där utflykterna till typ IKEA längre. Jag älskar sådana utflykter!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, det är rätt mysigt att åka iväg men just IKEA fick gärna ligga lite närmare! Nu har vi ungefär lika långt till det i Barkaby som de i Västerås och Kungens Kurva.

 2. Annika Says:

  Jag gillar Barkarby, speciellt deras outlet.
  IKEA där har jag varit på flera gånger.
  Dormys vet jag inte vad det är, men JA, jag förstår att det är dyyyrt, haha…
  Jag har sett att många golfare här på ”min” bana har små vagnar de drar sina klubbor i (om de inte åker golfbil). Så jag antar att det var en sådan T köpte. Det var nog ett bra köp.
  :-)

  • Brysselkakan Says:

   Outletten är OK men oftast så hittar jag inget där… Dormys är ju golfbutik, Annika!
   Golfbil är något man inte har i Sverige, visst finns de men då måste du ha intyg från läkare för att få åka runt i dem. Sådan där vagn som man drar har han haft länge men man får ont i ryggen av att dra dem, tyvärr. Den som inköptes i går åker framåt av sig själv med hjälp av elmotor! Praktiskt! Och ikväll invigs den på tävling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: