Dammigt

5

Igår morse vaknade vi av att häcken mot våra grannar, bostadsrättsföreningen, stympades. Eller ja, de som gick lös på den tyckte nog de klippte den fint men den lär inte bli vackrare. När man klipper så här så lär den bara skjuta i höjd och absolut inte blir tät. Ja, ja det är inte vår häck, den bara råkar vara vad som skiljer vår tomt mot grannens.

4

Igår tog vi tag i alla lådor. Allt det som samlat sig på vår nedervåning sedan vi flyttade in för snart tio månader sedan. Cirka 160 kvm med lådor, prylar och en salig röra.

1

Och sakta blir det väl mer ordning. Ni känner säkert igen det, först är det rörigt, sedan blir det ännu rörigare och sedan! Sakta blir det liksom ordning!

2

Och så blir det ju en massa skräp också. Och då tippen inte har öppet på tisdagar så får det bli idag vi far dit. Och vi är inte klara än, det lär bli mer tid där nere innan vi är klara.

3

Och när man sliter en hel dag så här så orkar i alla fall inte jag laga middag när dagen är slut så det blev burgare på favvo-stället! Och sedan avslutade vi kvällen med att förundras över hur många det hinner dö i Midsomer på en och samma kväll!

Annons

2 svar to “Dammigt”

  1. Asa Says:

    Det där med Midsomer ja….. Jag trodde alltid att mamma pratade om ”morden i midsommar” da hon berättade om denna serie! Här heter den ju Inspector Barnaby, och jag insag inte sammanhanget där. Visst har du rätt, sakta men säkert borde det vara helt avbefolkat där, de dör ju som flugor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: