I går då

Just nu verkar det bli bloggande om gårdagen hela tiden. Hinner liksom inte när vi röjer och fixar hela tiden. Och det är rätt kul att hitta gamla saker man glömt bort att man har och bilder som gör att minnen poppar upp.

4

Som denna! Sönerna är väl sådär 3, 6 och 8 år gamla. Lintotten i mitten fyller 20 om drygt en månad och han till höger fyller 25 på onsdag! Hur gick det till? Nyss var de ju sådär små!

3

Och ett gäng disketter åker till tippen, vet dagens barn ens vad det är? LP-skivor, videoband och kassettband är väl också en sak som dagens små aldrig lär ha med att göra.

2

Kan meddela att det är rätt praktiskt att ha en egen kundvagn när man har en korridor som är sådär 20 meter lång och man ska flytta saker! Tänker inte gå in på hur den hamnade hos oss men bra är den!

1

Sedan blev det eftermiddag och T drog för att spela golf och jag bakade ett gäng kanelbullar. Och klippte gräset.

Idag blir det mer röjande och sedan ska vi åka till Södertälje, både T och jag har tid bokade hos vår frisör! En sväng förbi sönerna i Järna lär det också bli!

Annons

4 svar to “I går då”

 1. Asa Says:

  Skickade ni den med flyttbilen i höstas?

 2. petchie Says:

  Det är bra att ha söner som kan fixa kundvagnar till en (känns som en typisk killgrej om man får generalisera ;-))…
  Hur går det för dig med The Old Reader? Jag vet inte om det är bara för mig men flödet är ju helt värdelöst!!! Jag får upp hela tiden att jag inte har läst inlägg från innan jag skaffade The Old Reader och även om jag markerar dem som lästa så dyker de upp igen. Ser inte de nya inläggen vilket är otroligt irriterande. Inte nöjd alls med andra ord!
  Kram från ett varmt Bryssel

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Ja, det kanske är lite fler söner som fixar sånt!
   The Old Reader… Jag får inte upp gamla inlägg, det jag märker är att det tar tid innan inlägg visas (flera timmar). Jag kör ju Feedly parallellt så därför märker jag det men även den har sina brister så jag gillar ändå The Old Reader bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: