Nyklippta

Igår for T och jag till Södertälje för att klippa oss. Nu kan man ju fundera på varför vi envisas med att åka dit för att få håret fixat men det beror på den allra bästa frissan finns där! Cicci har klippt oss alla fem sedan vi flyttade upp till Järna 2003. Då hade hon salong i Järna och numera i Södertälje.

2

Varje gång jag går därifrån är jag 100% nöjd och funderar på varför jag ens ska hitta en annan frisör! Hon är bäst! Och lyckades faktiskt att klippa mig hos hennes regelbundet även när vi bodde i Bryssel.

1

Sedan hann vi med broöppning i Södertälje för även den staden liksom Strängnäs har ju öppningsbara broa, flera stycken faktiskt för även E4:an öppnas vid behov och gissa om det blir kö då…

3

Idag lagas det bil, inte vår men A:s och sedan blir det middag på restaurang i kväll ihop med goda vänner men innan dess ska väl en och annan låda gås igenom!

Annons

2 svar to “Nyklippta”

 1. My Says:

  Vilken tur ni har! Det är så himla svårt att hitta en frisör som man är nöjd med, och de få ggr jag hittat en så har den slutat eller jag flyttat… :(

  Hoppas ni får en fin helg! Kram

  • Brysselkakan Says:

   Ja, frisörer är inte så himla lätt men Cicci var den första vi gick till när vi flyttade från Växjö till Järna 2003 och det stämde direkt. Då var hon nästan ny frisör men redan,mycket duktig.
   En fin helg till er med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: