För tv är inget för oss

Igår morse gick Bästa C och jag upp först av alla, åt frukost och satte oss i bilen för att en timme senare parkera bilen på den gigantiska bilparkeringen utanför Ge-Kås i Ullared.

4

Efter det obligatoriska fotot på kundvagnsnumret, för att veta vilken vagn man har om den förväxlas, så gick vi inte och direkt till kaffemaskinen så Bästa C fick sin dagliga morgondos.

2

När vi kom dit var det rätt lugnt men sakta sakta fylldes varuhuset och det blev lite trixigt att ta sig runt därinne. Och vi hade fullt upp med att undvika filmteamet från Kanal 5! Det var nog fler än vi som tänkte så för när de gick runt så blev det folktomt runt dem.

3

Väl klara så blev det lunch och plötsligt hör jag mitt namn och där sitter en kollega till T! Världen är liten ibland.

1

Så några timmar efter vi kom dit och 2000 kr senare åkte vi tillbaka mot Göteborg.

Annons

10 svar to “För tv är inget för oss”

 1. Annika Says:

  Har aldrig varit där. På Ullared.
  Jag skulle inte heller vilja vara med på TV, speciellt inte i den dokusåpan, haha…

 2. Christel Says:

  Det brukar ju kunna vara en riktigt pärs annars, men ni verkar ju haft det riktigt bra!

  • Brysselkakan Says:

   Det var ingen kö in och ingen vid kassorna. Men numera är stället enormt, tre våningar, och slukar mycket folk. Var nog minst tio år sedan jag köade för att komma in.

 3. Från lyxhustru till radhussingel Says:

  Jag tror inte jag skulle tjäna något på att shoppa loss där, får ju betänka transportkostnaderna dit och hem också…däremot är jag sugen på att besöka stället som någon slags turistattraktion. Ur ett sociologiskt/etnologiskt perspektiv, typ. ;-)

  • Brysselkakan Says:

   Säg inte det! Jag köpte fem tuber av min ansiktsrengöring, normalpris 89 kr och nu 54 kr. Allt är extremt billigt men att iaktta är inte fy skam det heller!

 4. Asa Says:

  Skulle precis skriva att jag ALDRIG varit där men sag att Annika ”hunnit före”. Det är nog rekord; TVA svenskor som aldrig varit där. Vi körde förbi där i höstas da vi var i Sverige, men vi skulle ju flyga hem och det kändes inte precis som om man kunde shoppa loss da! Jag skulle gärna dit bara för att TITTA pa alla!

  • Brysselkakan Says:

   Det är ett ställe som man inte kan gå in på utan att gå ut med massor av saker och det bästa är att summan blir mindre än man trodde ;-)

 5. petchie Says:

  Intressant att det var så många som INTE ville synas på tv – antar att det är för att många skäms för att handla på Ullared? ;-)
  Jag har inte heller varit där.

  • Brysselkakan Says:

   Jag tror inte folk skäms för att handla där men för att vara med just i den tv-serien. Den är ju rätt dålig, tycker jag i alla fall.
   Du borde åka dit nu när du har snart två små, sjukt billigt och mängder av barnkläder till hutlöst låga priser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: