Så vi åt där igen

Känner att jag varit en sådär bloggare på sistone men vi har semester! Och ser man sig omkring i bloggvärlden så verkar fler än jag ha semester!
Gårdagen började med, som vanligt PW, och sedan fika med mina föräldrar. De anlände kvällen innan och drog efter fikat vidare mot Norrland.

Sedan körde T och jag igång med det sista av tapetseringen och blev klara! Men det visste ni ju redan! Mitt i allt jobb så inser vi hur galet hungriga vi är och att vår väggklocka stannat för två timmar sedan. Snabbt ihop med en sallad och några köttbitar på grillen och så jobbade vi klart.

mat1

Lite andra småsaker fixade vi och sedan var vi hungriga igen och eftersom vi hade en tid att passa blev det hämtmat från ett nytt ställe i Strängnäs, UM Thai & Sushi. Och vilken god mat! Nog bland det bästa jag ätit i den stilen någonsin! T tycker deras sushi till och med slår det han ätit i Japan!

kontrakt

Sedan hem för en väldigt viktig sak som vi bokat in. För vi sålde sönernas hus i går!!! Ni anar inte vilken tung sten som föll i och med det! Och så härligt att se de nya ägarna vara så glad över sitt köp! Så idag hamnade handpenningen på mitt konto och den summan kunde man ju lätt leva med att ha där varje dag! Nu återstår att tömma huset men vi har drygt tre månader på oss så det ska väl ordna sig. Och så är det en liten detalj till: V har ingenstans att bo… Så han hoppas på att hitta en lägenhet innan siste november i annat fall får han bo i ett av våra risiga rum där nere. Ja, ja det löser sig det med!

Idag då? Gör inte många knop idag… vaknade med värk i kroppen och efter PW ökade det till intensiv värk. Tänk er att ni gått med en tung ryggsäck en hel dag, den där värken man har i axlarna då. Den har jag utan att burit en enda rygga… Så idag håller jag till i soffan och det blev lunch på samma ställe som vi åt middag i går! Gott!

mat

Men vi har sålt huset!

Annons

2 svar to “Så vi åt där igen”

 1. Asa Says:

  Grattis! Jag kan verkligen första vilken sten (berg?!) som föll där. Gud vad skönt att bli av med det ”problemet”. Och, även skönt att ni verkar tycka att huset hamnat i rätt händer. Även om ni själva inte bott där sa har ni ju lagt ner mycket arbete i huset, och da ska det ju helst säljas till nagon som uppskattar det. F.ö sag sushin väldigt mumsig ut!

  • Brysselkakan Says:

   Tack! Ja, som ett enormt berg som föll. Vi har bestämt oss för att inte ens försöka räkna ut hur mycket tid vi lagt på att få huset fint och sålt. Ja, rätt händer är en bonus!
   Sushin var god enligt T men jag gillar det inte alls så inget för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: