Lever på hoppet

Kom precis tillbaka från morgonens PW och i samma stund som jag stängde ytterdörren började det regna. Ibland har man tur! Nu ser det dock väldigt ljust ut runt oss så det går nog över kvickt.

Mår rätt bra idag, eller jag hoppas det för veta går inte så här dagen efter en dag med den enorma värk jag hade igår. Det kan lika väl slå till igen. Plötsligt. Men jag lever på hoppet för jag vill inte ha det som igår idag igen. När de blir som igår, när värken tar över så totalt, då går det inte ens tänka till slut. Det enda som går är att se till att andas, att ta sig igenom dagen minut för minut och så äntligen få sova.

vy

Bilden är från gårdagens PW för jag hann ut på en sådan innan helvetet brakade löst. Idag var det mer mulet men OK. Hade Lisa Nilsson i öronen och har ni inte hört hennes sommarprat så ber jag er att lyssna. Klok kvinna men många fina ord och en lite torr humor. Hennes förklaring, inför sina barn, hur hon mår vid PMS var klockren.

Och lagom tills jag skrivit klar detta har regnet upphört och solen är på väg fram igen. Tror jag. Nu dags för duschen och sedan blir det en lugn dag, det behöver jag efter gårdagen. Ska inte måla, lovar! Fast jag ska på lunch-träff i alla fall!

Annons

2 svar to “Lever på hoppet”

 1. Susie Says:

  Ta det lugnt och försök och njut av att inte göra något. =)

  • Brysselkakan Says:

   Det finns inget val än att ta det lugnt när det blir så här. Önskar jag kunde njuta av det men det gör för ont för det, tyvärr.
   Men idag verkar det vara mer som vanligt, vi får väl se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: