Skitsnack enligt mig

Ny dag och nya krafter. Ja, så känns det i alla fall än så länge. Värken ser ut att lämnat för denna gången men jag tar det varligt idag med.
Snart dags för lunch-date. Med min älskade T här hemma vid köksbordet! Kanske inte så märkvärdigt men han har varit iväg sedan i går morse och ska iväg ikväll igen plus golftävling hela helgen så då kan en lunch en vanlig vardag var mys!

Annars reflekterar jag över hur folk (bloggar jag läser kanske jag ska skriva) hurtigt meddelar att de minsann ”längtar efter hösten”…
Jaha? Är de galna? Vem fasen kan längta efter rusk, slask, regn, tjocka kläder, grått, mörka kvällar och så vidare?
Men de underbara höstdagarna! De krispiga mornarna!
Jo… men de är inte varje dag och allt det där andra brukar det vara mer av.

Jag, som vant mig vid att ha sensommar långt in i oktober vill inte att det ska ta slut, sommaren alltså. Nä, minst en månad till tack!

För sedan…

snö1

snö2

Ja, sedan kommer detta och det varar länge än vi haft sommar. Lovar.

Då är det här så mycket trevligare!

sol2

sol3

sol1

Annons

6 svar to “Skitsnack enligt mig”

 1. Asa Says:

  Men det är ju oftast för att de ska kunna använda sina nya höstkläder som de längtar…… Nej, jag haller med dig; mer sommar till folket! In i oktober minst kan det besta. Hösten (och vintern) är ju där SAAAA länge sedan, sa det blir nog tillfällle att njuta av dessa tva arstider ända. Vi har fatt trettio grader här igen, och jag njuter!

  • Brysselkakan Says:

   Jo mer sommar men du din lyllos bor ju betydligt mer söderut än vad jag gör och att ha sommar långt in i oktober är ju ingen omöjlighet, i alla fall betydligt varmare än vad vi har vid den tiden.
   Här är inga trettio grader… kring tjugo och sol i alla fall.

 2. petchie Says:

  Ja, i Sverige är ju sommaren alldeles för kort och dessutom tycker ju alla att sommaren är slut när juli är slut… vilket jag kan bli galen på, augusti är faktiskt också en sommarmånad!! Iaf i södra Sverige! Visst, barnen börjar skolan, ”industrisemestern” är slut men det brukar ju vara bättre väder i augusti än i juni…
  Jag hoppas på en mycket fin höst här i Bryssel när jag nu missat den fina sommaren och ska vara mammaledig… 28 grader idag!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, på tok för kort och vi har ju vant oss vid att den ska vara längre… Ja, ja bara att gilla läget.
   Hoppas du får en fin höst, nu när du ska vara ledig med bebis!

 3. Från lyxhustru till radhussingel Says:

  Håhåjaja, jag som också vant mig vid sommar långt in på hösten lär väl åka på en rejäl käftsmäll här hemma i Svedala snart ;-)

  • Brysselkakan Says:

   Jo du… Förra vintern gjorde allt den kunde för att jag skulle näst intill ge upp och deppa ihop helt. Det är en stor omställning att flytta hem igen och vintern gör det inte lättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: