Stöka av

Idag tänkte jag ta det rätt lugnt, pyssla med saker som jag ligger efter med här hemma. Sånt som vika tvätt, vattna blommor och kika på vad vi har för räkningar denna månaden.

Med andra ord inga direkt glädje höjande saker men ack så nödvändiga och rätt skönt när det är gjort. Och så varvar jag med att kika in bland alla bloggar jag läser och att läsa i boken jag håller på med för stunden. Ja just det! Bloggar… är det bara jag som har svåra problem att kommentera hos sådana som har sina bloggar hos Blogger? Helt kört hos vissa men OK hos andra, dock fler av den första sorten…

Igår skickade en trött men nöjd V över bild på sin rygg, ytterligare ett motiv är på plats. Gårdagens sittning tog sex timmar. OK, mycket återstår: skuggor och lite färg och så ska ju körsbärsträdet som går över rygg, sida och fram på bröstet få fler blommor. Men nu sitter han där, den där samurajen! Och inte svårt att gissa att det gjorde ont med alla dessa små detaljer. En mycket nöjd son i alla fall.

rygg

Annons

4 svar to “Stöka av”

 1. petchie Says:

  Jaaaa, vad är problemet med Blogger? Jag blir vansinnig, speciellt när jag försökt kommentera från mobilen och inte kan göra copy-paste som jag annars alltid gör uti fall att ngt ska strula = tappat mina kommentarer och inte orkat skriva nya…
  Tack för mailet igår och kontaktuppgifterna! Så härligt att läsa om J, blev tårögd! Kram från en som blir sparkad på revbenen just nu, ajaj!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vad är det för fel på Blogger?? Kan ju glädja dig med att det inte spelar någon roll att du inte kan kopiera för det spelar ingen roll hur många ggr jag försöker kommentera, det går inte… Mest verkar det gälla de med de där urjobbiga bokstäverna man ska skriva in.
   Jag är också så glad för J:s skull!
   Haha, minns de där sparkarna på revbenen, inte sköna alls.

 2. Asa Says:

  Vad tycker du om boken? Fantomsmärta, tvaan, är inte sämre den. Nu väntar jag bara pa den tredje; är beredd att läsa den pa norska om inte annat…..
  F.ö,; häftig tatuering! Att han orkar sitta sa länge; det maste vara ganska jobbigt och sa lite smärta pa det…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: