Och sedan for vi hem igen

Förskräckligt tidigt gick vi upp igår, i alla fall med tanke på att det var lördag, och straxt efter sju satt vi i bilen på väg till Malmköping. Så fullastat att jag fick ha korgen med mat och sånt i knät!

fullt

Väl där så var vi absolut inte först och innan de ens öppnat vid tio hade jag sålt mängder! Och sedan rullade det på, solen gassade och folk prutade hejvilt men de hade att göra med en fena på affärer så!

redo1

redo2

utsikt

Sakta men säkert så minskade våra prylar och när vi väl packade ihop hade sex fyllda flyttlådor blivit tre och det mesta som inte låg i lådorna var också sålt.

mindre

Och vi körde hemåt. Väl i Strängnäs höll vi knappt på att kunna svänga av hemåt då massor av fina bilar av äldre modell hade träff några hundra meter från vårt hus.

bilar1

bilar2

Givetvis hittade vi även lite småsaker att släpa hem från loppisen också, spana dessa glas som jag köpte till V! Passar ju bra till en ung man som gillar öl och roliga prylar.

glas

Sedan räknade jag pengar och kom fram till att när avgiften på 100 kr var betald samt det vi köpte så gick vi 2370 kr plus!

pengar

Sedan satt jag mest i soffan och orkade inte mycket mer den dagen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: