En onsdag i Västerås

I går klev jag upp vid sju och trodde T skulle åkt men icke! Han satt där vid bordet och vi fick äta frukost ihop. Sedan åkte han och vidare till Tyskland på eftermiddagen.

frukost

Jag då? Jo, PW och sedan åkte jag till Västerås. Brukar åka via Eskilstuna men idag var jag lite wild and crasy och tog vägen via Enköping istället. Det visade sig vara rätt dåligt val. För mellan Enköping och Västerås hade de bokstavligen grävt upp halva motorvägen och vi sniglade fram i 70 km/timme. Ja, ja fram kom jag ju till slut! Och som sällskap hade jag grabbarna i Mando Diao och deras sommarprat.

väg

När jag står i kassan på Jula, köpte penslar, så ringer de från Hemtex. Har beställt en gardinstång till sovrummet och de meddelade att den var restnoterad. Kunde dyka upp om två månader, trodde de. Fan… tänkte jag. Då säger kassörskan på Jula, som ju hörde samtalet, att jag borde kolla på Bauhaus. Och eftersom de ligger bredvid så klev jag in där. Och klev sedan ut med rätt gardinstång! OK, inte Kirsch men deras lågprismärke Gardinia och 80 kr istället för 299 kr! För exakt samma stång men annan etikett.

Sedan blev det en sväng på IKEA, aka Moderskeppet av oss som bott eller bor utanför Sverige, hittade lite smått och fick i mig mat.

lunch

Sista stoppet innan jag for hem igen var Citygross för mat måste man ju alltid ha. Och där, ja där hade de SEMLOR. Va? I augusti? Nä, lite väl tidigt enligt mig i alla fall.

semlor

Sedan körde en trött kvinna hem och kånkade in sina inköp. Men inte via Enköping ;-)

ikea

ramar

Tunga kassar med bland annat arton ramar för LP-skivor! Vet vart de ska hänga men behöver T:s hjälp och då får både ni och jag vänta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: