Rensning!

Lite seg idag. Kan ju ha sin förklaring i gårdagens slit.
Vi har ju ett hus att tömma och det tar tid. Just det där med tid är det lite brist på framöver.

Så igår körde i hårt. Planen var att rensa ur garaget och två uteförråd.
Och visst är det underbart skönt när man helt slut landar i soffan efter åtta timmars slit och verkligen hann med vad man tänkt sig!

hög

Nu ligger en stor hög med skräp och väntar på oss tills nästa helg. Då har vi släp och det lär bli mer än en tur till tippen.

Gårdagen innehöll också lite mer eller mindre farliga kryp… Ett stort getingbo har funnits hela sommaren i ett av uteförråden, de har varit väldigt arga så fort man ens kom nära och senast förra helgen surrade de för fullt där inne. Där var vi då tvungna att rensa igår och boet måste ju bort då. Fast vi slapp! Tydligen hade de lagt sig för vintern, eller vad nu getingar gör, för det var inga problem alls att städa ur förrådet men boet får sitta kvar lite till innan vi vågar ta bort det.

geting

Lite senare så stötte jag på den här krabaten inne i huset! Och inte var den lite heller!

kryp

Sedan kan väl dagens seghet också bero lite på när jag vaknade igår… T kom ju från Kina kvällen innan och vid 05.15 tyckte han att han kunde gå upp. Precis lagom till att jag somnat om så tyckte han att det kunde vara lämpligt att duscha. Vid 05.45… Och jo, vårt sovrum ligger vägg-i-vägg med badrummet. Och jo igen, jag vaknade.

Så när vi var hemma igår hade dagen varit lång och vi landade på kudden samtidigt som domkyrkan inne i stan slog 22. Sov som en stock och vaknade 06.15 men eftersom jag är en så himla snäll hustru så låg jag stilla och tyst tills T vaknade vid 06.45 ;-)

Idag tänkte jag enbart ta det lugnt. Hjälpt A med lite saker via telefon, till exempel så vuxna saker som ITP-val och pensionsspar! T spelar golf och sedan får vi väl se vad dagen bär med sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: