Skräp och lådor

stolar

Vi slet hårt i går. T och V för till tippen två gånger innan högen och en massa annat var slängt. Sedan packade de bilen och släpte fullt med saker som skulle hem till oss och körde dit det. Väl tillbaka fyllde de bil och släp igen.
Och jag körde hårt i köket. Det blev ett jättelass lasagne och en rejäl omgång köttgryta, totalt 28 matlådor till V. Han hade inte ens lådor så det räckte så det blev att packa in en del lasagne i folie i stället. Och så stoppade jag inte middag till oss tre mitt i allt, favorit i repris: Tacos!

V konstaterade att han har mer än väl lunch en hel månad nu och det för omkring 400 kr! Nöjd son och trött mor! Men han slet han med och medan han lyfte och bar så stod jag mer än gärna i köket istället. Under tiden chattade jag med A, han är ju i en liten håla i Kanada, långt från alla civilisation, och hade väl inte världens roligaste lördag.

mat

Vid halv nio var T och jag hemma, in i duschen och sedan landade vi i soffan med Nacho-tallrik gjort på middagens rester. Idag ska jag ta det lugnt på förmiddagen, T spelar golf och när han kommer hem har vi kvar det vi inte orkade igår: Tömma släpet på alla saker…

släp

Men nu är allt som ska slängas slängt och allt som ska till oss här. Visst, det blir säkert lite mer skräp och kanske lite mer saker hit men inte värre än att det går in i bilen. Nu återstår bara att städa huset men det får vara några veckor, V flyttar inte förrän om en månad och sedan står huset tomt en månad till. Så vi hinner!

Annons

6 svar to “Skräp och lådor”

 1. Fina Frun Says:

  Oj vad mycket ni har fått gjort! Bra jobbat!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vi fick ju det. Personligen så längtar jag något galet efter att vi lämnar över huset till de nya ägarna och jag slipper lägga tid i ett hus som jag inte ens bor i. Finns så mycket här hos oss som vi hellre fixade med.

 2. Johanna | Tillvaron.se Says:

  Ojojoj, ni hann med mycket. Vår flyttdag gick också i högt tempo men vi hann inte jättemycket ändå. Men blev så trött av alla trappor så vi mest vinglade på slutet. Så vi är nöjda ändå :)

  Trevlig kommande vecka nu!

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Ja, vi börjar väl ha en viss flyttrutin. T och jag har bott på 13 ställen på 26 år.
   Förstår att ni längtar tills ni får kliva in på de där golven.
   Önskar dig en fin vecka också.

 3. Annika Says:

  DET var verkligen BRA jobbat,
  Förstår så väl om ni var UTTRÖTTADE efter det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: