Många löv blir det

Den kyliga hösten kom visst av sig. I går hade vi +20 och det kändes väldigt märkligt varmt ute. Men jag klagar inte! Skönt att slippa långkalsonger på mina PW:s på morgonen, den tiden lär ju komma snart ändå.

Löv

Om man bortser ifrån värmen då så är det väldigt mycket höst hos oss. Och bor man i ett före detta sjukhusområde från tidigt 1900-tal, ja då ingår en stor sjukhuspark. Med massor av stora lövträd av olika slag. Stora lönnlöv i sprakande färger, ekar med ekollon som ramlar i huvudet på mig när jag går under dem, lindar, björkar och kastanjeträd.

Träd

Man kan lugnt säga att löven är överallt och på vissa ställen i drivor och värre lär det bli för det mesta sitter ju kvar på träden ännu.

Allé

Och skolbarnen på alla de skolor som finns här samla kastanjer. Inte några i handen eller fickan utan i hinkar och stora plastlådor för det finns drivor av dem!

4 svar to “Många löv blir det”

 1. Annika Says:

  SÅ vackert med alla lövträd där ni bor. Vilken fröjd att vandra där. Jag kan nästan känna lugnet. Hos mig är det fortfarande mer grönt än gult i naturen. Men nu längtar jag efter de där gula löven.
  OCH igår hade ni varmare än vi. Vi hade 16 grader medan ni hade 20!!
  Najs för er. Verkligen!!!

 2. sofiainengland Says:

  Vad fint med alla färger och löv! Vi hade också knasigt varmt här igår, det kändes som sommar!

  • Brysselkakan Says:

   På något sätt så fattar jag inte att det är så varmt, fast jag ju ser det på termometern, och så har jag för mycket på mig hela tiden. Men glad så länge det varar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: