Fast inte syns det här

taktis

Ok, bild på min dammsugare. Inte så spännande kanske men betänk att det är en mycket berest dammsugare! Den har tex bott i Bryssel och det senaste året har den nästan varje helg och ibland mitt i veckan åkt bil mellan Strängnäs och Järna. Fram och tillbaka, hit och dit!

Just nu pågår operation Städa-huset-så-det blir-tokrent.
Ett rum i taget blir det. Det vore ju bra om allt detta städande kunde synas här hemma hos oss också men icke… Här gror det igen istället men idag har jag i alla fall tagit ett rejält tag och det ser plötsligt mycket trevligare ut här hemma!

Under tiden som jag och dammsugaren kämpar på i sönernas hus så lagar T sönernas bilar i garaget. V:s bil var väl enkelt ordnat men A:s tar mer tid. Besiktningen tyckte inte den var så bra som vi tyckte om man säger så… Och eftersom sönernas hus har garage och vårt inte har så måste allt vara klart innan huset går över till nya ägarna. Som tur är så började min käre man sitt yrkesliv som bilmek och kan sånt här.
Så T mekar bil och jag städar hus.
Och jag längtar tills vi är klara för jag är så innerligt  trött på det huset…

Förresten så har vår dammsugare ett namn!
Taktis!
För så sa barnen när de var små, tror det var V som kom på det när han inte kunde säga dammsugare. Och än i dag så använder vi det namnet till och från.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: