Gott!

Söndag och slödag för mig. T for till Järna för att laga lite mer på bilar och jag stannade hemma.
Ägnade mig åt att äta på dessa:

choklad1

choklad2

Och betala räkningar, mindre kul men nödvändigt så här dags i månaden.

betala

Och så fick tvättmaskinen snurra lite för dags för veckans två maskiner att köras. Och givetvis lite läsande!

Alltså… de där tryfflarna var väl inte direkt det godaste jag ätit. För mycket spritsmak och ändå åt jag upp sex… Hur förklarar man det?

Annons

8 svar to “Gott!”

 1. diddela Says:

  Åh, vad mumsigt det ser ut. Här har vi mumsat på kladdkaksmuffins som jag slängde ihop i desperation efter något sött :-)
  Kram Linda

  • Brysselkakan Says:

   Hade nog hellre ätit dina muffins för champagne-smaken, dvs spritsmaken, slog igenom lite väl mycket. Men kanske jag känner den mer för att jag ju inte dricker alkohol. Men ändå åt jag upp hälften ;-)

 2. Johanna | Tillvaron.se Says:

  Det såg då inte helt fel ut att sitta och äta sådana där en hel dag. Usch vad godissugen jag blev nu. Kram

  • Brysselkakan Says:

   Fast jag har bara fått i mig sex stycken… Som sagt lite väl mycket smak av alkohol! Och de är rätt mäktiga… Så inte så glamoröst som det kanske verkade!

 3. petchie Says:

  Två maskiner i veckan? TVÅ???
  Jag tycker också att de smakar för mycket alkohol, gillar inte choklad med spritsmak…

  • Brysselkakan Says:

   Ja! Två maskiner i veckan, sedan blir det ju någon extra ibland med enbart skjortor och tex lakan men annars två. Och då inte ens fulla maskiner. Så blir ditt liv om cirka 20 år också ;-)
   Sedan kan man ju undra varför jag satt i mig sex av de där tryfflarna när de bara smakar sprit…

 4. Asa Says:

  Sa bra att Petchie ocksa förundrade sig över de där TVA maskinerna i veckan…..Vi har ju (näastan) inga barn hemma, men dt blir betydligt fler ända. Vad gör jag för fel? Tryfflarna kan jag första; jag gillar definittivt inte spritsmak i choklad, men har man bara börjat sa slinker de ner de ocksa! Sedan kan man ju undra varför de maste förstöra god choklad pa det sättet, men det är ju en annan sak. Bilen! Fantastiskt snygg, och med den färgen hittar du den snabbt pa parkeringen. Ha en bra dag, med eller utan storm!

  • Brysselkakan Says:

   Två maskiner, inte så värst mycket mer, i veckan. Och då inte fulla maskiner. Sedan går det till och från en maskin med lakan och en med skjortor. Jag har en så himla bra maskin som känner av tvättmängden så i princip kan jag köra ett plagg och den anpassar sig till det och då är den klar på 35 minuter! Men på det stora hela två i veckan!
   Choklad ska inte innehålla sprit. Eller apelsin!
   Ja, bilen blir nog bra. Vi har ju en V60 nu med men med vanlig motor. Och grå… den hittar man ALDRIG på stora parkeringar så röd blir nog toppen!
   Än är inte stormen här men talade med A i Växjö nyss och det friskar i rejält där nu och ska bli värre. Han var lite orolig för hur det skulle gå att komma till jobbet som ligger tre mil från Växjö ute i de Småländska skogarna…
   Långt svar blev det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: