Det här med bil då

Bil… Alltså vi  skulle ju valt tjänstebil redan förra hösten men med tusen miljoner saker att ta tag i, fixa och så mitt i en flytt 150 mil från ett land till ett annat så orkade vi inte.
Vi övertog en tjänstebil som T:s arbetsgivare ändå hade.
Och så skulle vi beställa en ny senare.
I februari. I år…

Jo, vi är lite sent ute kan man säga! Men det finns en fördel. Den bil vi fastnat för hade inte gått att välja då men nu! Och i helgen har vi lånat en demobil och susat runt i den. Ja, mest susat för det är en ladd-hybrid. Alltså en bil som både går på el eller diesel. Eller en kombination. Och den är så tyst! När man startar den så hörs… Ingenting! Knäpptyst!

bil

Och vi gillar den, det får bli en sådan!
Färg? Ja, efter mest svart- och silverfärgade bilar genom åren så tar vi ett stort steg och beställer en i färgen Passion Red!

bil

Annons

6 svar to “Det här med bil då”

 1. Annika Says:

  Trevligt! OCH färgen gillar jag mkt!!
  Härligt med ny bil, den nya doften….

  • Brysselkakan Says:

   Ja, nya bilar luktar på sitt eget sätt. Nu har vi bytt rätt ofta de senaste åren men det är ändå lite fest över det hela. Bara att vänta tills februari…

 2. Fäldtliv Says:

  Intressant! Vi ska så småningom också byta bil, eller rättare sagt så kan vi få en leasing via P:s nya jobb. Det ska vara en miljöbil och jag gissar att den bil ni har valt kvalar in i den klassen. Röda bilar gillar jag, vi hade tre stycken innan vi köpte den vi har nu.

  • Brysselkakan Says:

   Visst är det en miljöbil! Med betydligt lägre förmånsvärde än motsvarande med vanlig motor. Vi har ju en likvärdig, fast med vanlig motor då, nu och förmånsvärdet sjunker med ca 2000kr/månad och då har vi ändå valt värstingmodellen fullsmetad med lull lull!

 3. Tess Says:

  Stilig, är det en v60?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: