En son och lite pizza

Igår kom A förbi en sväng, eller han åkte med T från Eskilstuna, de jobbar ju på samma företag. Hembakt pizza stod på menyn och det kunde han inte motstå! Och hade jag nu varit en proffsbloggare hade jag ju haft fin bild på både son och pizza men icke!

Istället får ni en bild på högen av saker som A lämnade kvar innan han drog till Södertälje och sin bror V. Inklusive vår ovikta tvätt. Inget stylat hem här inte!

hög

I dag flyger A och V och en hel hög fler till Holland och Qlimax . Massor av musik, massor av folk och inte så mycket sömn. Men kul lär de ha och trötta lär de vara när de kommer tillbaka på måndag igen.

Och vi då? Nä, inga ställen med hög musik för oss. Vi kör mer med såg och slipmaskin! Hoppas att vi ska komma vidare med väggen i sovrummet. Kanske lite målande i helgen? Jo så blir det nog!

Så vad står på planen för din helg?

Annons

8 svar to “En son och lite pizza”

 1. Annika Says:

  Ah, det är bara kul att se sådant som inte är stylat och inrednings/matbloggat!!
  Gott med hemgjort pizza. Blir riktigt sugen.
  Ni ska fixa i helgen.
  Jag ska gå på teater x2. Karolinas föreställning. Roligt.
  Sen ska jag hjälpa svärfar att mysa upp sitt hus inför Thanskgiving.
  Ha en mkt mysig och trevlig helg!!

 2. Christel Says:

  Det är ju mer intressant att se ett hem så som det ser ut, och inte när det är stylat. Även om stylat kan vara fint det med.

  Jag (vi) ska ner och gå i butiker och få inspiration till vårt sovrum. Nya sängen kommer om två veckor och nu vill jag verkligen få mysigt där inne. Det är fortfarande mest ett ihopplock av hans saker och mina saker sen innan vi flyttade ihop. Visst är det fint nu med, men det kan bli bättre. Det kan bli mer vi, liksom. :)

  • Brysselkakan Says:

   Sant! Stylat funkar ju bara just när bilden tas, sedan tar livet och verkligheten över rätt fort.
   Så en till som gör om sovrum?! Vi har kanske dragit igång ett något större projekt men sovrum är det och klädkammare! Till mig!I rosa!

   • Christel Says:

    Ja, gud ja, ert sovrumsprojekt är mycket större än vårt! Hos oss är det bara ny säng och nya detaljer som ska in. Vi köpte en monsterstor byrå som vi tapetserade med en brädtapet och nu behöver vi hitta rätt saker att ha på den. Och ny säng innebär ju nytt överkast och nya kuddar och sängkläder. ;)

   • Brysselkakan Says:

    Jo, lite mindre projekt för er men ändå ett projekt! Och givetvis behövs nya saker ;-)

 3. Ulrika Says:

  Ha ha ha skönt att se andras ”kaos” också.Tror ju annars att det bara är så här hemma.När sonen i huset kommer hem, (ligger ute på jobb 2-3 dagar i veckan),så går det några minuter bara sen är verkligen allt upp och ner:D.väskor, kläder,datorn,post,lådor,nycklar och allt dumpas i hallen.Så idag har jag städat :D medans far o son bytt däck på hans bil.Har lagat mat och nu soffan.Igår var jag och klippte mig.Imorron ska jag och mannen åka till Jula och köpa ett par nya ljuskransar till fönstren i stora rummet,kul med lite nytt.Sen ev mellanlanda på fotbollscup där sonens flickvän spelar. Klippt brorsan har jag visst gjort idag också./Ulrika

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Låter som vår A! Han kommer hit och plötsligt så är det grejor överallt!
   Både min och A:s bil har fått vinterdäck nu. Annars är det ju mest sovrum här!
   Och vad mycket du hunnit med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: