Trött

Vaknade i morse med huvudvärk som blixtrade i skallen. Men idag var jag mer eller mindre tvungen att åka till Västerås så bara att stoppa i sig värktablett och åka iväg. Genom mulet när jag for men solen kom fram och det blev en fin dag.

Betade av mina ärenden och åkte tillbaka hemåt igen. Stannade i Eskilstuna för ett ärende: Min JÄVLA telefon har lagt av igen… Och trots tjatande och trots telefonsamtal så ska den skickas in. Igen. Och ingen kan lova att det inte blir en utbytes telefon igen. Det är rätt märkligt att Apple lyckas kringgå alla konsumentlagar vi har i Sverige. Så bara att vänta igen och se vad som händer. Tyvärr har jag ett avtal med dem med förhöjd månadsavgift, det är den som betalar av telefonen, och det löper till september nästa år. Om det inte vore så hade jag bett dem dra åt helskotta och köpt en annan telefon. Men nu går ju inte det.

Jaja… Fick i alla fall en stund med fika ihop med Fröken L! Dagens bästa stund!

Annonser

6 svar to “Trött”

 1. Eva Says:

  Vilken otur du har med telefonen. Jag har haft min i tre år och den har, hittills, aldrig strulat. Jag håller tummarna för att de löser allt nu.

  • Brysselkakan Says:

   Tyvärr har jag inga förhoppningar, högst troligtvis blir det en utbytestelefon igen. Men undren kan ske!
   Men visst har jag otur… sönerna har haft flera iPhones och de har aldrig strulat.

 2. johanna - tillvaron.se Says:

  Alltså vilken skit med den där telefonen. Och det där med att få nya telefoner som verkar vara vad som helst ger jag inte mycket för. Måste vara oerhört irriterande.

  Hoppas huvudvärken blev bättre i alla fall. Jag vaknade också med ont i huvudet, sedan gick det bättre men sedan fick jag lov att lämna julbordet lite tidigare pga total hjärnkollaps igen. Usch och fy!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, är så trött på allt det här och står rätt maktlös mot deras regler. Hon i butiken har två gånger erkänt att utbytes telefonerna är begagnade som de fixar till och det märks ju.

   Huvudet är bättre men inte bra, man blir rätt trött och seg av ruskig huvudvärk men det fick ju också du erfara då idag… Blä och hoppas vi mår bättre båda två i morgon!

 3. Frida Says:

  Lite glädjande nyheter. Ballingslöv har utsett dig till vinnare i tävlingen av badrumsmöbler på min blogg (till ett värde av 11 000 kr). Hoppas det gör din 4:e december lite bättre än den 3:e. Grattis! Hör av dig så ser jag till att de hjälper dig med vinsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: