Är det Sven som är här?

Kan meddela att det friskar i ute! Snöar inte så jättemycket än men det som kommer ner piskade mina kinder nyss när jag gick PW. Funderade bitvis på hur korkad man är som går ut och går när man kunde legat kvar i sängens värme…

Men vi stretade på! Jo vi! För T jobbar hemma på förmiddagen idag och då gick vi PW ihop. Så kanske ännu mer galet att inte ligga kvar i sängvärmen ;-)

I alla fall så utlovas mer snö under dagen och vi får väl se hur det blir med det. Jag ska hålla mig inne i alla fall. Tänkte får lite ordning på alla julklappar, leta fram vad jag köpt och uppdatera listan. Och så tänkte jag se om jag medans det är lite dagsljus kan få till några fina bilder på min garderob!

Så hur har ni det? Snöar det? Sitter ni inne och kurar?

Och vet ni?! Det är FREDAG!

8 svar to “Är det Sven som är här?”

 1. Annika Says:

  Jag gillar att gå ut och gå i snöstormar. Det är ngt med elementen som tilltalar mig. Att verkligen känna hur det piskar i ansiktet och hur vinden tar i. GILLAR det. OCH sen är det extra najs att komma hem.
  Jag tycker alltså ni gjorde helt rätt som gick ut i Sven :-)

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Misstänkte att du skulle tycka det! Vi var rätt nöjda när vi kom hem och duschade oss varma. Men nu tänker jag kura inne resten av dagen, brasan brinner fint och ute viner det! Men inget snöande än (inte mer än det lilla i morse). Men nere i Växjö är det enligt sönerna desto mer.

 2. Karin Sjögren Says:

  just hemkommen från Skåne, mindre roligt att vara ute på vägarna idag. Rolf hämtade upp mig i J-köping. Ännu mindre roligt för S denna dag som ska ända upp till Umeå med bil och tungt släp.

 3. Eva AB Says:

  Jag tillbringade förmiddagen i sängen :). Det blåser så huset skakar. Jag behöver vila upp mig från Smålandsresan.
  Men nu tror jag att jag skall baka bröd och göra pepparkaksdeg.
  Tända lite ljus och sätta på julmusiken.
  Mysa med barnen som snart kommer hem från skolan. Skönt med fredag!

 4. Eva Says:

  Jag håller med Annika. Jag gillar sådant här väder när jag är rätt klädd. Jag började min dag med att skotta snö i en timme och kom fram till två saker: 1. När man köper hus ska man även tänka på hur lång garageuppfarten är. En lång är inte bra när man måste skotta… 2. Om det står en snöslunga i garaget är det bra att kontrollera om det finns bensin i den innan det börjar snöa.
  Små reflektioner tidigt på morgonen när man ska få bort ca 20 cm. snö.
  Ikväll ska jag julpynta och klä granen. Vi ska ha julfest hos oss imorgon och det ser vi fram emot.
  Ha en trevlig helg!

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Jo, bra saker att tänka på. Vi har lite av båda: en parkering med asfalt där båda bilarna får plats om de står nära, tur att min bil är så liten! Och sedan en stor grusplan med plats för 6-7 bilar… Den ockuperas dagligen av lärare på skolan mittemot och åt dem skottar vi inte så den planen blir bara röjd när vi har gäster. Plus att vi har snöslunga! Men den får T köra, är lite halvt rädd för den…
   Några 20 cm har vi inte fått än… mer 20 mm! Men det kanske kommer i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: