Ledigheten lullar vidare

Hoppsan!
Det mesta av dagen har visst redan gått när jag inser att jag inte skrivit något idag. Var rätt övertygad om att jag skrev igår och tidsinställde men det var nog något jag drömt!

Gårdagen då! Vi for, väldigt försenade, till Västerås. Lämnade av J och T i en snookerhall och så åkte V, A och jag till ett köpcenter. Skor stod på inköpslistan, A och V går i slitna tyg skor och jag gav dem presentkort på skor i julklapp, och så tänkte jag spana lite på kläder. Just det sista kunde jag ju glömma… Med två söner som hatar att gå i butiker så var det bara att lösa det där med skor och så in på IKEA för att köpa hatthylla till V. Sedan hade de mer än väl fått nog. Och jag kan meddela att det gick förhållandevis lätt i skobutiken! A, som har st 47, är otroligt kräsen och det rimmar dåligt med att ha så stora fötter… Sedan funderar jag på om han valde skor han ville ha eller bara för att slippa vara där… Men skor har han nu!

IMG_0449.JPG (2)

Innan vi åkte så var jag på polisstationen för att ordna de där provisoriska skyltarna till V:s bil. Tog sin tid för de görs för hand genom att schabloner fylls i med svart penna!

IMG_0454.JPG (2)

Idag har vi mest gjort inget. Eller alla andra har mest gjort inget, själv har jag handlat mat, dammsugit, tvättat och lagat mat. Det blir helt enkelt mer jobb för mig när alla är lediga men det är OK. Men lite pusslande har jag givetvis hunnit med!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: