Nytt och blankt

Ett år har nyss lagts bakom oss och ett nytt är framför oss. Klichéartat men sant!
Vi hade en mycket lugn dag igår. Sov länge, frukost, PW i solsken och sedan städade jag lite, T gjorde maränger till vår efterrätt sedan tillbringade han resten av dagen nere i sin verkstad och rensade, sorterade och fick ordning.

002

008

Maten blev precis så god som jag tänkt mig och efterrätten lite väl söt för mig men god. Skype-samtal med sönerna. Kikade på Broarna i Madison County. Så en lugn kväll, precis så som vi ville ha det.

Vi har väl egentligen inga direkta traditioner när det gäller nyår. 2009 var vårt första nyår i Bryssel, det firade vi lugnt hemma. Året därpå, 2010, firade vi också i Bryssel men på nytt ställe eftersom vi fick flytta under året. V var på besök med dåvarande flickvän. Och redan dagen efter låg jag utslagen i matförgiftning2011 då? Den nyårsaftonen tillbringade vi med att åka från Malmö till Bryssel, en resa som gick på rekordfart men absolut noll trafik! Och förra nyår, 2012, ja då var vi ju tillbaka i Sverige igen sedan några månader och firade här hemma med Bästa C och hennes familj.

2013 var egentligen ett bra år men fullt av för mycket jobb för vissa och mängder av tungt jobb på helgerna i ett visst hus i Järna. Allt det där ligger bakom oss nu.

Nu tar vi tag i 2014 och vad detta året kan ha med sig för spännande saker att uppleva!
Ett nytt och blank år att fylla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: