Lite av varje en lördag

Igår kväll, straxt efter 18, ringde V mig. Tydligen hade det bara 20 minuter tidigare begåtts ett väpnat rån mot Bukowskis…
Som tur var för honom så var han redan hemma och så var det inte den delen av Bukowskis som han jobbar på utan Market, som ligger på en helt annan adress.

Men lite upprörd var han och jag kan tänka mig att tankarna gick till den gången han, jag och J hamnade mitt i ett värdetransportrån på Maxi i Södertälje. Absolut ingen kul erfarenhet kan jag meddela.

Han konstaterade att nu kommer säkerheten höjas ännu mer på jobbet och det var inte låg direkt innan heller. Och så meddelade han att säkerheten där han jobbar är betydligt högre än på Market för de hanterar betydligt dyrare saker.

Och tack ni som igår oroligt hörde av sig till mig via SMS när ni sett nyheten på TV. Er omtanke värmde och som tur är så var ju V inte där!

Idag blir det en sväng till Södertälje, T ska väl träna golf och jag ska hänga med V till optikern. Jag ska vara smakråd! V hade glasögon tills han var 14, då var det inte populärt längre och han slutade använda dem… En sväng med linser några år senare men det funkade inte alls då han glömde blinka och de fastnade hela tiden… Han har väl börjat inse att att han kanske skulle kunna se lite bättre så nu testar han det här med glasögon igen.

Dags för duschen nu, utanför fylls gatan (och vår parkering av bilar). Tydligen något jippo på skolan mitt emot oss.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: