Solen skiner i alla fall

2

Vet inte riktigt vad det är men jag är inne i en otroligt seg period. Kanske det är att vintern är mörk och lång? Och inte blir det bättre av att axeln och höften krånglar och jag har betydligt mer värk än vanligt, för värk har jag alltid på grund av min fibromyalgi men detta är något annat, något som dränerar mig på ork och energi.
Att vakna med huvudvärk och somna men det, att vid tretiden varje natt helt hopplöst försöka hitta en sovställning som inte gör ont och att på morgonen försöka komma ur sängen när hela världen inklusive mig själv känns som seg kola.

Trycker på snooze så många gånger att det blir en timme ofta. Till slut hamnar jag på spikmattan. Visst blir det bättre när jag väl kommer upp, får i mig frukost, kommer ut på PW och sedan in i varm dusch. Men det är väl först efter allt det som jag börjar fungera.

Och det är väl kanske OK, jag har tid för att ha det så här segt, men jag gillar det inte.
Men idag skiner solen igen, det finns hopp om vår och jag ska sluta gnälla nu!

4 svar to “Solen skiner i alla fall”

  1. Christel Says:

    Jag kan absolut ingenting om fibromyalgi, men finns det inga mediciner som hjälper dig? Eller det äter du väl förstås redan?

    • Brysselkakan Says:

      Nej, tyvärr inte. Fibromyalgi är än så länge en rätt stor gåta för läkare. Men det går framåt och kanske de kommer på något. Man får helt enkelt lära sig leva med det och anpassa sitt liv så det funkar och där har du anledningen till varför jag valt att inte jobba när jag har möjligheten och vi klarar oss på en lön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: