Lite att vela över

007

Har bestämt mig för att införskaffa nya solglasögon. De jag har är sådär fem år gamla, jag ser dåligt i dem och det beror nog mest på att jag ju numera har progressiva glasögon. Solglasögon blir en rätt dyr historia när man behöver ha glas anpassade för synfel… Väl hos optikern inser jag att för, i sammanhanget, ynka 700 kr extra kan jag även byta de jag använder till vardag.

Står där och väljer, det finns ju tusentals att kika på, och fråga om jag får låna hem. Jo det går bra. TRE YNKA BÅGAR!!! Va? Så tre för solglasögon och tre för vanliga säger jag. Nä, tre totalt… Ni fattar ju hur löjligt det blir.
Ja, ja fick med tre bågar och har väl egentligen bestämt mig, ska bara fundera på om det är värt alla tusenlapparna det kommer kosta för det är hutlöst dyrt med progressiva glas även om andra paret ingår.

016

011

Är de väl röda? Eller kanske en större modell av de första som solglas? Hade kanske inte bestämt mig inser jag!

Uppdatering:
Inser att jag nog måste förtydliga lite: De övre, de i guld, skulle då bli med vanliga glas och de undre med solglas och som alternativ till de röda ev en större variant av de i guld och då med bruna skalmar.

Annons

4 svar to “Lite att vela över”

 1. Cecilia/svengland Says:

  Absolut de röda!

 2. johanna - tillvaron.se Says:

  Bra val. De med vanligt glas var supersnygga. Jag vill också ha något liknande! De som jag har är inte heller anpassade efter mig längre, tiden går men glasögonen består vad det verkar :)

  • Brysselkakan Says:

   Gillar de i guld mycket, T tyckte de kunde vara större och de finns i en större modell så ska nog ge den en chans också innan jag bestämmer mig. Du hittar dem hos Specsavers, där får man solglasögon med anpassade glas på köpet just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: