De är här!

Klickade ju hem ett par skor i söndags. Från Storbritannien och man kan inte klaga på leveranstiden för de dök nyss upp här! Och frakten på £7,50 känns mycket rimlig då jag fick dem levererade till min dörr! Och i slutändan billigare än att köpa dem här plus att min storlek ju inte fanns kvar i de svenska butiker jag hittade dem i.

Så bortse nu från att jag har långkalsonger på mig, att ena tånageln har lite gammalt nagellack kvar och njut istället av mina nya fina gröna skor! De sitter som gjutna och är sköna!

009

013

019

Och tack för tipset Marie!

Annons

13 svar to “De är här!”

 1. Annika Says:

  Fina! Och de ser riktigt sköna ut. Clarks skor är så bra. Brukar löpa dem också. Bekväma.
  BRA porto där, måste jag säga. OCH så bra att du fick paketet hem till dörren. Snart är det sommar, och då kan du ha de fina gröna skorna!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, väldigt sköna när jag provade! Får väl hoppas att ev skoskav uteblir!
   Men ett tag till får de ligga i sin låda, idag passar gummistövlar bäst för det regnar.

 2. sofiainengland Says:

  Clarks är bra kvalitet också så bra köp!

 3. Fäldtliv Says:

  Snygga och dessutom gröna… Jag älskar grönt och får nog försöka köpa mig ett par gröna skor. Jag är säker på att jag blir lite lyckligare då.

  • Brysselkakan Says:

   Självklart blir du lyckligare av ett par gröna skor! Dessa är till och med sköna! Inte fy skam!

   • Brysselkakan Says:

    Allt bra annars? Var ett tag sedan man hörde från dig!

   • Eva Says:

    Alldeles för mycket jobb för tillfället. Jag vill jobba, men inte så här mycket. Nya kursplaner och nytt betygsystem gör att jag känner mig som om jag vore nyutexaminerad. Nya kursplaner har jag vant mig vid förr och inte haft några problem med, men i kombination med ett nytt betgsystem blir det för mycket. Under tiden i Bryssel tyckte jag att mina f d kollegor gnällde över att de fått så mycket mer att göra i Sverige och trodde inte att det kunde vara så illa. Nu förstår jag dem och nu har de, efter tre år, börjat vänja sig. Jag vet inte om jag kan tänka mig att ge det här tre år med så mycket jobb. Jag vill ha ett liv också. Långt svar på kort fråga. ;)

   • Brysselkakan Says:

    Låter inte kul, inte alls… Var rädd om dig, ingen tackar dig när du inte orkar längre.

 4. Eva Says:

  Nej, ingen tackar en när man inte orkar längre. Då är det bara att ta in en ny yngre förmåga som orkar att jobba lite mer och inte har en familj som blir lidande… Usch vad jag låter bitter. Jag tycker faktiskt att det är kul också, men efter att ha jobbat mer än 50 tim/vecka när jag har en 85% tjänst, känns det inte bra. Höstens händelser i familjen gjorde att jag inte kunde fokusera fullt ut på jobbet och det får jag igen nu. Men i veckan som gick träffade jag två vänner som jag lärde känna i Bryssel och det var så kul. Och imorgon ska jag till Göteborg för lunch och shopping med en gammal vän. Något kul att se fram emot.

  • Brysselkakan Says:

   Ja du… min man jobbar ca 200% just nu och visserligen har han bra lön men det blir ju inget extra för alla dessa extra timmar…
   Hoppas du får en fin helg i Göteborg! Och att det kanske ger dig lite energi!

   • Eva Says:

    Tyvärr är det ju så att det verkar vara så här på många arbetsplatser för tillfället. Man lägger fler uppgifter på de som har ett arbete och man vågar inte nyanställa. Det kostar för mycket. Helgen kommer att bli bra, men på söndag måste jag jobba en stund eftersom jag inte har haft full koncentration på jobbet, som du märker i ditt kommentarsfält. :)

   • Brysselkakan Says:

    Var rädd om dig nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: