Kan vi bestämma det?

IMG_0811

Utanför blomsterbutiken här i stan.

Så var februari över och mars här! Kan vi bestämma att våren kommer på allvar nu då? Kanske men samtidigt så vet vi ju alla att det mycket väl kan komma snö igen och kikar vi tillbaka ett år så hade vi full vinter ännu.
Ja, ja det blir som det blir och vi lär ju få se!

IMG_0337

Minns ni?

På tal om att blicka framåt så är våren en tid av bemärkelsedagar hos oss. Först ut är svärfar, tätt följt av en bröllopsdag och tydligen är det massor av år i år, vi klämmer in en kusin, sedan i början av maj fyller visst jag år och i slutet av maj är det V:s tur. Sedan rullar det på!

Idag då? T jobbar hos vår vän J så han kan ta en helg ledigt från sitt företag och åka skidor med sina döttrar. Sedan ska T och V laga lite bil. Jag får väl ordna middag, tvätta lite och sedan får vi se
Så vad hittar ni på?

Annons

10 svar to “Kan vi bestämma det?”

 1. Cicki Says:

  Tja, killarna är på fotbollsturnering och tjejerna ska på gymnastiktävling i en annan sporthall. Sen ska vi mötas hemma runt tre, slappa och fira ”go: to sea” genom att äta fisk till middag. Kram

 2. Eva AB Says:

  Läser bloggar, vilket jag inte gjort på evigheter. Men nu har jag lite koll :)! Det blir vår nu , men säkert lite snö också. Idag skall vi titta på ny bil åt mig eftersom min måste skrotas. Hjärnskakningen börjar ge med sig, fast jag har huvudvärk fortfarande varje dag. Trist, men det hade kunnat sluta värre. Ha en bra lördag och måtte inte T jobba ihjäl sig.

  • Brysselkakan Says:

   Tur att det ändå bara var bilen som behövde skrotas, kunde ju som sagt gått betydligt värre. Hoppas du hittar en bil som kan funka bra för dig.
   T jobbar mycket men han har också bra back-up här hemma så han lär nog överleva, hoppas jag!

 3. Ulrika Says:

  Vill gärna tro att våren är här :) !! Men’bakslag’ blir det nog tyvärr. Det har gått i 110 här sen Jul. Födelsedagar ja,börjar med mig om ett par veckor sen rullar det på. Kom på att vi har 2 studenter i juni också :) och gubben fyller jämt i oktober. Idag har jag bakat bullar:) och sen ska jag jobba imorgon/Ulrika

 4. Stella Says:

  Har just varit på ett veckobesök i Skåne, regn hela tiden utom två dagar med b l e k t solsken. Nu är jag tillbaka i Italien, det kommer att regna hela helgen, men mitt aprikosträd blommar för fullt!
  Ett tecken på att våren trots allt lurar bakom knuten.
  Stella i Italien

  • Brysselkakan Says:

   Aprikosträd! Vad fint det låter! Så du har fått en dos Sverige nu då?
   Och du lär ha vår betydligt tidigare än vad vi får här i Sverige…

 5. diddela Says:

  Jag är livrädd för bakslag. Ingen mer snö. Snälla!!!!
  Imorgon blir det loppis :-) Ikväll blir det mellomys med barnen.

  Kram Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: