Åt rätt håll

Gården var mest en dag med fruktansvärd huvudvärk, pappersnäsdukar, snor och elände. Just en trevlig bröllopsdag!
Men T tog hem mat, vi satt nära i soffan och zappade mellan olika program, mysigt det med och ungefär vad vi båda orkade. Och så dividerade vi lite om vem som älskade vem mest, tror det blev oavgjort!

Ny dag och nya tag. Mår, peppar peppar, lite bättre idag och tur det för straxt ska jag kliva i vanliga kläder och åka och handla mat. Det ekar väldigt tomt i kylen, inte så konstigt när vi varit bortresta hela helgen som var och så mig sjuk efter det. Men nu finns inga rester eller nödlösningar kvar i kyl och frys så bara att åka och handla. Och det går ju inte att leva på Kexchoklad!

Och så läser jag på om Berlin, försöker få grepp om vad vi vill se och var vi vill bo. Just boendet är bokat men ombokningsbart tills dagen innan. Brukar göra så för oftast går det få tag i fina hotell till låga priser om man bokar med kort varsel och om inte så har vi ju ett hotell redan. Fast just nu tror jag att vi ska ta och byta stadsdel helt… Få klura på det!

Ikväll kommer A med tåget, han har ett läkarbesök på Huddinge sjukhus i morgon och jag ska med. Sedan ska han klippa sig i Södertälje och jag ska få luggen klippt då också. Som tur är så slipper jag köra, det får A fixa.

Annons

2 svar to “Åt rätt håll”

  1. Annika Says:

    Skönt att det är på tillbakagång.
    Det lät som en helt OK bröllopsdag iaf. Det behövs inte så mkt efter alla år :-)
    Kul med Berlin. Mindre kul med Huddinge, men det ska väl gå bra det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: