Energi-kick

I går for jag till Eskilstuna. Lång lista med saker att införskaffa inför helgen. Och så lunch med Fröken L!
Och med en höft som bestämt sig för att inte samarbeta så inser jag att nu är det helt uteslutet med snygga skor så det blev mina PW-skor som åkte på. Inte de snyggaste men det funkar. Letar intensivt efter snygga joggingskor att kunna ha till jeans och kjol men ännu har jag inte hittat några som får godkänt. Och eftersom det var grått, grått, grått och regnigt igår med bara +6 ute så åkte yllekappan på.

Photo 2014-05-07 10 02 50

Flängde runt inne på Jula för att fixa allt jag skulle ha och fick kanonfin hjälp av personalen och sedan ner till centrum för att möta Fröken L. Lunch med henne är som energi-kickar! Precis vad jag behöver just nu när kroppen inte samarbetar.

Photo 2014-05-07 12 54 03

Även Anna hängde på. Ett tag tyckte dock Fröken L att vi var väldigt osociala men det var vi ju inte för vi sysslade ju med sociala medier! Och kikar ni noga ser ni hur fort Anna scrollar, hennes hand blev helt suddig!

Photo 2014-05-07 21 44 13

Sedan gick Fröken L och jag till Mac-butiken för att försöka lösa ett rätt struligt problem med hennes mobil. Och trots två unga killar som ville hjälpa till löste de inte problemet. Men oj vad det försökte!

Photo 2014-05-07 13 46 57

Sedan avslutade T och jag kvällen med att börja gräva upp vår gräsmatta inför plattläggning i helgen, vi tänkte slippa ha våra utemöbler på gräset en sommar till.

Photo 2014-05-07 19 22 40

2 svar to “Energi-kick”

 1. Annika Says:

  Apple store för dig också igår.
  Så less jag är på den nu. Mitt problem löstes egentligen inte heller. För komplicerat för mig och P att fixa det. SÅ allt ska in igen…
  OMG:
  WELL, jag är glad att jag har nära till den där affären iaf.
  Trevlig dag för dig fö. förutom höften då. Tycker också det är omöjligt att hitta snygga ”gympadojor” som man kan ha när man ska vara lite finare. Har knappt aldrig lyckats med det…

  • Brysselkakan Says:

   Jo, men som tur var inte strul för mig!
   Hoppas det blir en lösning på ert problem snabbt nu.
   Har faktiskt haft två par snygga gympadojjor! Samma märke och det som retar mig något oerhört just nu är att jag inte kan komma på vad det var för märke… Men det är kanske tio år sedan så det beror nog på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: