Lite av varje en onsdag i juni

005

Än så länge morgon här i huset, J sover, jag har ätit frukost, läst bloggar och just nu hör jag genom mitt öppna fönster hur grannarna snett nedanför sitter och äter frukost.
Solen skiner ute men idag tänker jag inte gå ut och gå PW. Min vänstra höft fortsätter ge mig bekymmer och jag petar in en vilodag lite då och då för det hjälper faktiskt, även om det går olidligt sakta.

Drömde om min farmor inatt, om smörgåsar med prickig korv och chokladmjölk. Om att sova i bäddsoffa under tunga täcken. Fina minnen!

Idag blir det nog att handla mat, J och jag måste ju äta! Sedan ska T:s bil lämnas på verkstaden i eftermiddag och med dit får min cykel åka så jag slipper gå hem. Bromsar ska bytas på bilen, det bokstavligen skrapar när man bromsar! I sådana här lägen är tjänstebil underbart att ha för bara att ringa och boka tid, lämna bilen och fakturan slipper man se och inte heller betala!

Borta i Kina har T det bra, far mest runt med tåg och flyg från den ena staden som heter något på Shing-tjong till nästa. Små städer med mest fabriker och så där 8-9 miljoner invånare! Alltså småstäder i Kina!

001

Annars pysslar jag rätt mycket nu (för med J i huset är vi två som ska samsas om en dator och lämnar den gärna för att pyssla så han kan fixa med sitt), väskan är klar och nu har jag gått loss på kuddar till soffan i trapphuset. Så idag ska vadd inköpas för sent igår kväll inser jag att det är lättare att köpa nytt än att baxa fram lådor som står långt ner och långt in i vårt ena förråd.

Men först genom duschen!

Annons

6 svar to “Lite av varje en onsdag i juni”

 1. Annika Says:

  Beklagar så din farmor. Så hårt det ändå är när en gammal älskad måste dö, även om det säkert oftast är skönt för dem att somna in. Men vi som blir kvar…
  VI sörjer.
  Tänker på dig.
  Bra med vilodag för dig på fler än ett plan.
  Kram!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, så är det. De senaste åren har hon inte varit en del av mitt liv så mycket men som barn var jag hos henne en hel del. Och de fina minnena har jag ju kvar!

 2. Lisbeth Says:

  Kan tro att du har mycket att pyssla med/fixa hemma. Roligt att följa dig. Här hemma är vi också två som delar på en dator. Vissa dagar fungerar det utmärkt men det finns undantag. I dag åkte jag in till stan (Göteborg) och promenerade runt. Det är så skönt att gå runt på gator och torg och bara njuta. Omväxling till skogspromenaderna. Hoppas att din värkande höft ger med sig så att du kan ut på PW igen!

  • Brysselkakan Says:

   Normalt har jag ju min dator för mig själv men nu när J är på besök får vi dela på den. Höften är som den är… Men nu har den bråkat mer än vanligt och därför vilodagar i bland!

 3. diddela Says:

  Jag är så ledsen för din farmor. Stora kramar! Tänker på dig!

  Kram Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: