Tur att den är liten

bil

När det är så här galet varmt som det varit de senaste dagarna får man göra vad man kan för att till exempel få det lite svalare i bilen om man behöver åka iväg. Och har man två stora träd i sin trädgård och en pytte liten bil, ja då kan man ställa den i skuggan vid trädet! Annars kan man cykla, det fläktar ju i alla fall.

Annars är det mest avloppsrör som står på agendan här. Och jag har gett mig på att måla om fyra fönster och en dörr inklusive karm. Eller måla är väl synd att säga att jag gör för just nu är det mest skrapa bort gammal färg som gäller. Slitigt och tråkigt men nödvändigt.

A och V samt två vänner körde i fredags till Malmö, i går vidare ner genom Tyskland. Målet är Kroatien och sol och bad! I går satt de dock mest still i bilköer i Tyskland, olycka utanför Hannover och totalstopp. Så många timmar senare än planerat kom de fram till snälla Åsa utanför Trier som lånat ut sängplatser och fixat mat!
Tänk vad fantastisk bloggvärlden är!

Annons

6 svar to “Tur att den är liten”

 1. diddela Says:

  Haha, vad söt den är din lilla bil. Perfekt skuggplats. kunde inte låta bli att skratta igår när vi stannade i Strängnäs för glasspaus på vägen hem från vår utflykt. Tänkte på dig och den stans broöppningen. Vi klarade oss i alla fall :-)

  Kram Linda

  • Brysselkakan Says:

   Och just nu står den där lilla bilen med mig i på bron. Jo då, broöppning… Lär mig tydligen aldrig! Och andra gången idag. Skönt att ni slapp stanna i alla fall.

 2. Ulrika Says:

  Ha ha ha det ser nästan ut som om du försökt gömma den lilla bilen😂. Men alla sätt är bra för att få lite skugga/Ulrika

 3. Fina Frun Says:

  Hahaha, vilken underbar bild :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: