Så hittar ni mig där vet ni varför

Tror jag går ut i skogen och skriker rakt ut snart…
Varför? Efter förra veckans mindre utbrott på ventilationskillen trodde jag allt löst sig. Han har gått att få tag i, svarat på mail och i telefon. Och idag skulle ALLT vi behöver levereras. Toppen, eller hur??? Speciellt då vi, för att hålla tidsplan med målare, rörmokare och plattsättare, måste få upp ventilationen i helgen och att jag betalt tågbiljett för A så han kan hjälpa till. Och jag under gårdagen stämt av och bokat in alla de där hantverkarna och lovat att vi ska vara klara i tid.

Lurades väl in i något slag tro att det skulle vara bra så. Åkte till Eskilstuna och kom hem för att inse att det som levereras absolut inte var ALLT… Och att de tre saker som ska sitta efter varandra inte kommer få plats för att det blir längre än rummets bredd…

Där någonstans hade jag nog lackat ur totalt om jag fått tag i ventilationskillen. Men han svarade inte, kanske tur för honom. Efter lite om och men, lite mail över huvudet på honom och mycket hjälp från vår suveräna elkille ska allt lösas idag.

Vågar jag tro på det?
Glad fredag på er alla!

Annons

8 svar to “Så hittar ni mig där vet ni varför”

 1. Lotta Gunnarsson Says:

  Ledsen att säga det men dat var sådant som gjorde att vår badrumsrenovering tog 3 månader längre tid än beräknat.
  Men oj vad vi är nöjda nu, det var värt ”lite” väntan.

 2. Stella Says:

  Tänk att det kan bli så avigt även i Sverige. Här i Italien (åtminstone i Rom med omgivningar) är det ganska normalt att ”allt” blir fel…….. Lycka till och kram
  Stella

 3. Annika Says:

  Trist. HOPPAS det löser sig idag. OCH ja, jag tror du har rätt, detta kan hända precis överallt. No matter where you live.
  Önskar dig en trevlig och BRA helg!!

 4. Ulrika Says:

  Du kan få”låna”min stobbe i skogen, kanske finns det två:/. /Ulrika

  • Brysselkakan Says:

   Tack! Får väl hitta min egen om det behövs eller ta huggkubben i källaren! Men nu har jag bestämt att allt kommer flyta på och funka fin fint i morgon när alla rör och böjar ska upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: